Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kasten
  2. Vakkenkast boekenkast wandkast gestapeld kubus 185 cm hoog

Vakkenkast boekenkast wandkast gestapeld kubus 185 cm hoog

5/5

Op zoek naar meer opslagruimte voor in je woning? Dan is Vakkenkast boekenkast wandkast gestapeld kubus 185 cm hoog de perfecte aankoop van jou. Deze kast beschikt namelijk niet alleen over ontzettende praktische functionaliteiten zoals opslag, maar het ziet er bovendien prachtig uit. Door Vakkenkast boekenkast wandkast gestapeld kubus 185 cm hoog aan te schaffen, realiseer je dus een stijlvolle meerwaarde voor het interieur van jouw woning. Kom hieronder meer te weten over deze kast.

Specificaties Vakkenkast boekenkast wandkast gestapeld kubus 185 cm hoog

Merk

VDD

Kleur

Wit

Afmetingen

Hoogte: 185 cm, breedte: 70 cm, diepte: 30 cm

Open of dichte kast

Open kast

Inclusief achterwand

Nee

Type kast

Vakkenkast

Stijl

Scandinavisch & Basic

Type deur

Geen deuren

Inclusief lade

Nee

Omschrijving van Vakkenkast boekenkast wandkast gestapeld kubus 185 cm hoog

Deze veelzijdige vakkenkast, boekenkast en wandkast is een echte eyecatcher in jouw interieur. Met zijn gestapelde kubusvorm en witte kleur biedt deze kast eindeloze mogelijkheden. Het speelse design stelt jou in staat om de vakindeling op een creatieve manier in te delen, zodat je jouw eigen unieke woonstijl kunt creëren. Deze open boekenkast en vakkenkast zal een prachtige en opvallende toevoeging zijn aan jouw interieur! Deze wandkast biedt voldoende ruimte om verschillende items op te bergen of tentoon te stellen. Naast het gebruik als boekenkast en wandkast, is deze kast ook geschikt als roomdivider, opbergkast voor LP vinyls en voor het plaatsen van andere leuke woonaccessoires. De afmetingen van de kast zijn 70 cm breed, 30 cm diep en 185 cm hoog. Je kunt de kast ook verkrijgen in de kleuren zwart en bruin vintage. Bij de levering zijn een montage-instructie en alle benodigde montage materialen inbegrepen, zodat je de kast eenvoudig kunt monteren.

Veelgestelde vragen over Vakkenkast boekenkast wandkast gestapeld kubus 185 cm hoog

Vakkenkast boekenkast wandkast gestapeld kubus 185 cm hoog is ontworpen in Scandinavisch & Basic stijl en is Wit van kleur.

Vakkenkast boekenkast wandkast gestapeld kubus 185 cm hoog is een Vakkenkast kast met een Geen deuren en inclusief lade: Nee.

Vakkenkast boekenkast wandkast gestapeld kubus 185 cm hoog kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 185 cm
  • Breedte: 70 cm
  • Diepte: 30 cm

Vakkenkast boekenkast wandkast gestapeld kubus 185 cm hoog is een Open kast en is inclusief achterwand: Nee.

Jazeker, Vakkenkast boekenkast wandkast gestapeld kubus 185 cm hoog is online te bestellen via deze link. Deze webshop biedt tevens de beste prijs.

Bekijk ook andere kasten