Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kasten
  2. Mobistoxx Commode Babel, Sanremo Eik, Dressoir met 2 deuren en 3 ladesn, zonder led

Mobistoxx Commode Babel, Sanremo Eik, Dressoir met 2 deuren en 3 ladesn, zonder led

5/5

Op zoek naar meer opslagruimte voor in je woning? Dan is Mobistoxx Commode Babel, Sanremo Eik, Dressoir met 2 deuren en 3 ladesn, zonder led de perfecte aankoop van jou. Deze kast beschikt namelijk niet alleen over ontzettende praktische functionaliteiten zoals opslag, maar het ziet er bovendien prachtig uit. Door Mobistoxx Commode Babel, Sanremo Eik, Dressoir met 2 deuren en 3 ladesn, zonder led aan te schaffen, realiseer je dus een stijlvolle meerwaarde voor het interieur van jouw woning. Kom hieronder meer te weten over deze kast.

Specificaties Mobistoxx Commode Babel, Sanremo Eik, Dressoir met 2 deuren en 3 ladesn, zonder led

Merk

Mobistoxx

Kleur

Bruin

Afmetingen

Hoogte: 70 cm, breedte: 132 cm, diepte: 39 cm

Open of dichte kast

Dichte kast

Inclusief achterwand

Ja

Type kast

Dressoir

Stijl

Landelijk

Type deur

Openslaande deuren

Inclusief lade

Ja

Omschrijving van Mobistoxx Commode Babel, Sanremo Eik, Dressoir met 2 deuren en 3 ladesn, zonder led

De Mobistoxx Commode Babel in Sanremo Eik is een elegant dressoir dat zowel functioneel als stijlvol is. Met zijn grote afgesloten opbergvolume biedt deze commode voldoende ruimte om al uw spullen georganiseerd te houden. Maar dat is niet alles, want het dressoir heeft ook twee uitstalplaatsen achter glazen deuren waar u uw meest waardevolle decoratieve voorwerpen kunt tentoonstellen. De commode is voorzien van drie ruime opberglades waarin u uw persoonlijke bezittingen gemakkelijk kunt opbergen en organiseren. Daarnaast heeft het dressoir ook twee vakken, elk gedeeltelijk afgesloten door een elegante glazen deur. Deze vakken zijn ook nog eens onderverdeeld door een handige legplank, zodat u uw spullen nog beter kunt ordenen. Met zijn tijdloze Sanremo Eik afwerking past de Mobistoxx Commode Babel perfect in elk interieur. Of u nu een moderne of klassieke stijl hebt, dit dressoir zal een vleugje elegantie toevoegen aan uw ruimte. Bovendien is dit dressoir verkrijgbaar zonder led-verlichting, waardoor u zelf de vrijheid hebt om de verlichting naar uw eigen smaak en behoeften aan te passen. Met de Mobistoxx Commode Babel haalt u niet alleen een praktisch opbergmeubel in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. Organiseer uw spullen op een stijlvolle en geordende manier met dit prachtige dressoir.

Veelgestelde vragen over Mobistoxx Commode Babel, Sanremo Eik, Dressoir met 2 deuren en 3 ladesn, zonder led

Mobistoxx Commode Babel, Sanremo Eik, Dressoir met 2 deuren en 3 ladesn, zonder led is ontworpen in Landelijk stijl en is Bruin van kleur.

Mobistoxx Commode Babel, Sanremo Eik, Dressoir met 2 deuren en 3 ladesn, zonder led is een Dressoir kast met een Openslaande deuren en inclusief lade: Ja.

Mobistoxx Commode Babel, Sanremo Eik, Dressoir met 2 deuren en 3 ladesn, zonder led kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 70 cm
  • Breedte: 132 cm
  • Diepte: 39 cm

Mobistoxx Commode Babel, Sanremo Eik, Dressoir met 2 deuren en 3 ladesn, zonder led is een Dichte kast en is inclusief achterwand: Ja.

Jazeker, Mobistoxx Commode Babel, Sanremo Eik, Dressoir met 2 deuren en 3 ladesn, zonder led is online te bestellen via deze link. Deze webshop biedt tevens de beste prijs.

Bekijk ook andere kasten