Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kasten
  2. IN.HOMEXL Robbert Archiefkast Printerkast Ladeblok

IN.HOMEXL Robbert Archiefkast Printerkast Ladeblok

5/5

Op zoek naar meer opslagruimte voor in je woning? Dan is IN.HOMEXL Robbert Archiefkast Printerkast Ladeblok de perfecte aankoop van jou. Deze kast beschikt namelijk niet alleen over ontzettende praktische functionaliteiten zoals opslag, maar het ziet er bovendien prachtig uit. Door IN.HOMEXL Robbert Archiefkast Printerkast Ladeblok aan te schaffen, realiseer je dus een stijlvolle meerwaarde voor het interieur van jouw woning. Kom hieronder meer te weten over deze kast.

Specificaties IN.HOMEXL Robbert Archiefkast Printerkast Ladeblok

Merk

IN-HOMEXL

Kleur

Wit

Afmetingen

Hoogte: 180 cm, breedte: 80 cm, diepte: 40 cm

Open of dichte kast

Inclusief achterwand

Type kast

Ladekast

Stijl

Type deur

Inclusief lade

Ja

Omschrijving van IN.HOMEXL Robbert Archiefkast Printerkast Ladeblok

De IN.HOMEXL Robbert Archiefkast Printerkast Ladeblok is een absolute must-have voor iedereen die op zoek is naar een georganiseerde en efficiënte werkruimte. Deze metalen kast biedt niet alleen voldoende opbergruimte voor al uw mappen en documenten, maar heeft ook een speciale printerkast en een handig ladeblok. Met deze archiefkast kunt u eindelijk afscheid nemen van de eindeloze zoektochten naar belangrijke documenten. Dankzij de ruime opbergvakken kunt u al uw mappen netjes en overzichtelijk ordenen, zodat u ze snel kunt vinden wanneer u ze nodig heeft. De aparte printerkast biedt niet alleen een veilige en handige plek voor uw printer, maar heeft ook extra opbergruimte voor papier en andere kantoorbenodigdheden. En met het ladeblok kunt u kleinere items zoals pennen, paperclips en notitieblokken gemakkelijk opbergen. De IN.HOMEXL Robbert Archiefkast Printerkast Ladeblok is gemaakt van hoogwaardig metaal en is dus duurzaam en stevig. Het strakke en moderne design past perfect in elke kantoor- of studeerkamerinrichting. Bovendien is de kast voorzien van een slot, zodat u uw waardevolle documenten veilig kunt opbergen. Kortom, deze archiefkast is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en praktisch. Upgrade uw werkruimte vandaag nog met de IN.HOMEXL Robbert Archiefkast Printerkast Ladeblok en.

Veelgestelde vragen over IN.HOMEXL Robbert Archiefkast Printerkast Ladeblok

IN.HOMEXL Robbert Archiefkast Printerkast Ladeblok is ontworpen in stijl en is Wit van kleur.

IN.HOMEXL Robbert Archiefkast Printerkast Ladeblok is een Ladekast kast met een en inclusief lade: Ja.

IN.HOMEXL Robbert Archiefkast Printerkast Ladeblok kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 180 cm
  • Breedte: 80 cm
  • Diepte: 40 cm

IN.HOMEXL Robbert Archiefkast Printerkast Ladeblok is een en is inclusief achterwand: .

Jazeker, IN.HOMEXL Robbert Archiefkast Printerkast Ladeblok is online te bestellen via deze link. Deze webshop biedt tevens de beste prijs.

Bekijk ook andere kasten