Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kasten
  2. Boekenkast Artisan Eiken 75x30x160 cm Boekenkastjes Zwarte Boeken Kast Eiken

Boekenkast Artisan Eiken 75x30x160 cm Boekenkastjes Zwarte Boeken Kast Eiken

5/5

Op zoek naar meer opslagruimte voor in je woning? Dan is Boekenkast Artisan Eiken 75x30x160 cm Boekenkastjes Zwarte Boeken Kast Eiken de perfecte aankoop van jou. Deze kast beschikt namelijk niet alleen over ontzettende praktische functionaliteiten zoals opslag, maar het ziet er bovendien prachtig uit. Door Boekenkast Artisan Eiken 75x30x160 cm Boekenkastjes Zwarte Boeken Kast Eiken aan te schaffen, realiseer je dus een stijlvolle meerwaarde voor het interieur van jouw woning. Kom hieronder meer te weten over deze kast.

Specificaties Boekenkast Artisan Eiken 75x30x160 cm Boekenkastjes Zwarte Boeken Kast Eiken

Merk

Merkloos

Kleur

Zwart

Afmetingen

Hoogte: 75 cm, breedte: 160 cm, diepte: 30 cm

Open of dichte kast

Deels open, deels dichte kast

Inclusief achterwand

Nee

Type kast

Boekenkast

Stijl

Design

Type deur

Kleppen

Inclusief lade

Nee

Omschrijving van Boekenkast Artisan Eiken 75x30x160 cm Boekenkastjes Zwarte Boeken Kast Eiken

Heb je nog wat ruimte over in je kamer? Dan is er niks handiger dan het plaatsen van een Boekenkast Artisan Eiken 75x30x160 cm Boekenkastjes Zwarte Boeken Kast Eiken! Op deze manier creëer je meer opbergruimte in je huis en dat zorgt weer voor meer rust. Want voor al jouw rondslingerende spulletjes heb je nu een extra plek! De Boekenkast Artisan Eiken is niet alleen praktisch, maar ook een stijlvolle toevoeging aan jouw interieur. Met zijn zwarte boekenkastjes en eikenhouten afwerking straalt deze kast een moderne uitstraling uit. Het strakke design past perfect in elke kamer en geeft een frisse touch aan je interieur. Maar deze boekenkast biedt ook de mogelijkheid om je eigen persoonlijke stijl toe te voegen. Plaats je favoriete boeken, foto's of woonaccessoires in de kast en creëer een unieke sfeer die bij jou past. Met de Boekenkast Artisan Eiken geef je jouw kamer niet alleen meer opbergruimte, maar ook een persoonlijke touch.

Veelgestelde vragen over Boekenkast Artisan Eiken 75x30x160 cm Boekenkastjes Zwarte Boeken Kast Eiken

Boekenkast Artisan Eiken 75x30x160 cm Boekenkastjes Zwarte Boeken Kast Eiken is ontworpen in Design stijl en is Zwart van kleur.

Boekenkast Artisan Eiken 75x30x160 cm Boekenkastjes Zwarte Boeken Kast Eiken is een Boekenkast kast met een Kleppen en inclusief lade: Nee.

Boekenkast Artisan Eiken 75x30x160 cm Boekenkastjes Zwarte Boeken Kast Eiken kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 75 cm
  • Breedte: 160 cm
  • Diepte: 30 cm

Boekenkast Artisan Eiken 75x30x160 cm Boekenkastjes Zwarte Boeken Kast Eiken is een Deels open, deels dichte kast en is inclusief achterwand: Nee.

Jazeker, Boekenkast Artisan Eiken 75x30x160 cm Boekenkastjes Zwarte Boeken Kast Eiken is online te bestellen via deze link. Deze webshop biedt tevens de beste prijs.

Bekijk ook andere kasten