Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kasten
  2. 1:2 Helm Acryl Vitrine Box (F1) YourDisplayCase

1:2 Helm Acryl Vitrine Box (F1) YourDisplayCase

5/5

Op zoek naar meer opslagruimte voor in je woning? Dan is 1:2 Helm Acryl Vitrine Box (F1) YourDisplayCase de perfecte aankoop van jou. Deze kast beschikt namelijk niet alleen over ontzettende praktische functionaliteiten zoals opslag, maar het ziet er bovendien prachtig uit. Door 1:2 Helm Acryl Vitrine Box (F1) YourDisplayCase aan te schaffen, realiseer je dus een stijlvolle meerwaarde voor het interieur van jouw woning. Kom hieronder meer te weten over deze kast.

Specificaties 1:2 Helm Acryl Vitrine Box (F1) YourDisplayCase

Merk

YourDisplayCase

Kleur

Transparant

Afmetingen

Hoogte: 17 cm, breedte: 16.60 cm, diepte: 22.60 cm

Open of dichte kast

Inclusief achterwand

Nee

Type kast

Vitrinekast

Stijl

Type deur

Inclusief lade

Nee

Omschrijving van 1:2 Helm Acryl Vitrine Box (F1) YourDisplayCase

De 1:2 Helm Acryl Vitrine Box (F1) van YourDisplayCase is een absolute must-have voor elke eigenaar van een 1:2 F1 helm! Met deze prachtige vitrine box blijft jouw helm niet alleen mooi beschermd, maar krijgt het ook een exclusieve uitstraling. Geef jouw Max Verstappen helm de perfecte showcase die het verdient! Deze vitrine box is speciaal ontworpen om jouw kostbare 1:2 F1 helm te beschermen tegen stof, vuil en krassen. De hoogwaardige acrylconstructie zorgt ervoor dat je helm veilig wordt bewaard en tegelijkertijd goed zichtbaar blijft. Het transparante materiaal biedt een kristalheldere weergave, waardoor je helm echt tot zijn recht komt. Naast de bescherming die het biedt, voegt deze vitrine box ook een vleugje exclusiviteit toe aan jouw verzameling. Met zijn strakke design en hoogglans afwerking trekt deze vitrine box zeker de aandacht. Of je nu een gepassioneerde Max Verstappen fan bent of gewoon een liefhebber van F1, deze vitrine box is de perfecte aanvulling op jouw interieur. Kortom, de 1:2 Helm Acryl Vitrine Box (F1) van YourDisplayCase is de ideale oplossing om jouw waardevolle 1:2 F1 helm te beschermen en te presenteren. Geef jouw helm de showcase die het verdient en geniet elke dag van de exclusieve uitstraling die deze vitrine box biedt!

Veelgestelde vragen over 1:2 Helm Acryl Vitrine Box (F1) YourDisplayCase

1:2 Helm Acryl Vitrine Box (F1) YourDisplayCase is ontworpen in stijl en is Transparant van kleur.

1:2 Helm Acryl Vitrine Box (F1) YourDisplayCase is een Vitrinekast kast met een en inclusief lade: Nee.

1:2 Helm Acryl Vitrine Box (F1) YourDisplayCase kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 17 cm
  • Breedte: 16.60 cm
  • Diepte: 22.60 cm

1:2 Helm Acryl Vitrine Box (F1) YourDisplayCase is een en is inclusief achterwand: Nee.

Jazeker, 1:2 Helm Acryl Vitrine Box (F1) YourDisplayCase is online te bestellen via deze link. Deze webshop biedt tevens de beste prijs.

Bekijk ook andere kasten