Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kasten
  2. Hoppa! Keukenkast, Keukeneiland, Magnetronkast - Metaal

Hoppa! Keukenkast, Keukeneiland, Magnetronkast - Metaal

5/5

Op zoek naar meer opslagruimte voor in je woning? Dan is Hoppa! Keukenkast, Keukeneiland, Magnetronkast - Metaal de perfecte aankoop van jou. Deze kast beschikt namelijk niet alleen over ontzettende praktische functionaliteiten zoals opslag, maar het ziet er bovendien prachtig uit. Door Hoppa! Keukenkast, Keukeneiland, Magnetronkast - Metaal aan te schaffen, realiseer je dus een stijlvolle meerwaarde voor het interieur van jouw woning. Kom hieronder meer te weten over deze kast.

Specificaties Hoppa! Keukenkast, Keukeneiland, Magnetronkast - Metaal

Merk

Hoppa!

Kleur

Zwart

Afmetingen

Hoogte: 84 cm, breedte: 90 cm, diepte: 40 cm

Open of dichte kast

Open kast

Inclusief achterwand

Nee

Type kast

Boekenkast

Stijl

Retro & Vintage

Type deur

Geen deuren

Inclusief lade

Nee

Omschrijving van Hoppa! Keukenkast, Keukeneiland, Magnetronkast - Metaal

Beschrijving: De Hoppa! Keukenkast, Keukeneiland, Magnetronkast - Metaal is het perfecte meubelstuk om een vleugje Dolce Vita in uw keuken te brengen. Stel je voor, de geur van vers gebakken pizzawafels die door je keuken zweeft en een glas heerlijke rode wijn dat al op je wacht. Met dit unieke meubelstuk creëer je moeiteloos een mediterrane sfeer in je keuken. Gemaakt van hoogwaardig metaal, is deze keukenkast niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam en stevig. Het biedt voldoende opbergruimte voor al je keukenbenodigdheden, van potten en pannen tot borden en glazen. Met zijn vintage uitstraling voegt het een vleugje charme toe aan elke keuken. Het keukeneiland is voorzien van een magnetronkast, waardoor je magnetron veilig en netjes kan worden opgeborgen. Daarnaast heeft het ook haken waar je keukengerei aan kunt hangen, waardoor je altijd alles bij de hand hebt tijdens het koken. Met de Hoppa! Keukenkast, Keukeneiland, Magnetronkast - Metaal wordt je keuken niet alleen een functionele ruimte, maar ook een plek waar je kunt genieten van de heerlijke geuren en smaken van de mediterrane keuken.

Veelgestelde vragen over Hoppa! Keukenkast, Keukeneiland, Magnetronkast - Metaal

Hoppa! Keukenkast, Keukeneiland, Magnetronkast - Metaal is ontworpen in Retro & Vintage stijl en is Zwart van kleur.

Hoppa! Keukenkast, Keukeneiland, Magnetronkast - Metaal is een Boekenkast kast met een Geen deuren en inclusief lade: Nee.

Hoppa! Keukenkast, Keukeneiland, Magnetronkast - Metaal kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 84 cm
  • Breedte: 90 cm
  • Diepte: 40 cm

Hoppa! Keukenkast, Keukeneiland, Magnetronkast - Metaal is een Open kast en is inclusief achterwand: Nee.

Jazeker, Hoppa! Keukenkast, Keukeneiland, Magnetronkast - Metaal is online te bestellen via deze link. Deze webshop biedt tevens de beste prijs.

Bekijk ook andere kasten