Search
Close this search box.
  1. kasten
  2. MIRA Home Dressoir Verstelbare Planken Industrieel Metaal/Hout - 114x35x75

MIRA Home Dressoir Verstelbare Planken Industrieel Metaal/Hout - 114x35x75

5/5

Op zoek naar meer opslagruimte voor in je woning? Dan is MIRA Home Dressoir Verstelbare Planken Industrieel Metaal/Hout - 114x35x75 de perfecte aankoop van jou. Deze kast beschikt namelijk niet alleen over ontzettende praktische functionaliteiten zoals opslag, maar het ziet er bovendien prachtig uit. Door MIRA Home Dressoir Verstelbare Planken Industrieel Metaal/Hout - 114x35x75 aan te schaffen, realiseer je dus een stijlvolle meerwaarde voor het interieur van jouw woning. Kom hieronder meer te weten over deze kast.

Specificaties MIRA Home Dressoir Verstelbare Planken Industrieel Metaal/Hout - 114x35x75

Merk

MAZAZU

Kleur

bruin zwart

Afmetingen

Hoogte: 75 cm, breedte: 114 cm, diepte: 35 cm

Open of dichte kast

Deels open, deels dichte kast

Inclusief achterwand

Ja

Type kast

Dressoir

Stijl

Industrieel

Type deur

Openslaande deuren

Inclusief lade

Nee

Omschrijving van MIRA Home Dressoir Verstelbare Planken Industrieel Metaal/Hout - 114x35x75

Ons nieuwste meubelstuk, het MIRA Home Dressoir Verstelbare Planken Industrieel Metaal/Hout, is de perfecte toevoeging aan jouw huis. Met een afmeting van 114x35x75 biedt dit dressoir voldoende ruimte om al jouw spullen georganiseerd op te bergen. Of je nu je boeken, fotoalbums of decoratieve items wilt tentoonstellen, de verstelbare planken bieden de flexibiliteit die je nodig hebt. Het MIRA Home Dressoir is gemaakt van hoogwaardig industrieel metaal en hout, wat zorgt voor een moderne en stoere uitstraling. Het contrast tussen het robuuste metaal en het warme hout zorgt voor een uniek designelement in elke ruimte. Daarnaast is dit dressoir niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam. We streven ernaar om meubels te leveren die lang meegaan en gemaakt zijn van materialen van hoge kwaliteit. Bij MIRA Home begrijpen we dat jouw meubels een weerspiegeling zijn van jouw persoonlijke stijl en smaak. Daarom bieden we een ruim assortiment aan originele meubelstukken, zodat je altijd iets kunt vinden dat perfect past bij jouw wensen. Dus waar wacht je nog op? Upgrade je interieur met het MIRA Home Dressoir Verstelbare Planken Industrieel Metaal/Hout en geniet van stijlvolle en duurzame meubels in jouw huis.

Veelgestelde vragen over MIRA Home Dressoir Verstelbare Planken Industrieel Metaal/Hout - 114x35x75

MIRA Home Dressoir Verstelbare Planken Industrieel Metaal/Hout - 114x35x75 is ontworpen in Industrieel stijl en is bruin zwart van kleur.

MIRA Home Dressoir Verstelbare Planken Industrieel Metaal/Hout - 114x35x75 is een Dressoir kast met een Openslaande deuren en inclusief lade: Nee.

MIRA Home Dressoir Verstelbare Planken Industrieel Metaal/Hout - 114x35x75 kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 75 cm
  • Breedte: 114 cm
  • Diepte: 35 cm

MIRA Home Dressoir Verstelbare Planken Industrieel Metaal/Hout - 114x35x75 is een Deels open, deels dichte kast en is inclusief achterwand: Ja.

Jazeker, MIRA Home Dressoir Verstelbare Planken Industrieel Metaal/Hout - 114x35x75 is online te bestellen via deze link. Deze webshop biedt tevens de beste prijs.

Bekijk ook andere kasten