Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kasten
  2. Kis Split Premium Afvalbak Voor Afvalscheiding Voor Binnen of Buiten Opbergkast

Kis Split Premium Afvalbak Voor Afvalscheiding Voor Binnen of Buiten Opbergkast

5/5

Op zoek naar meer opslagruimte voor in je woning? Dan is Kis Split Premium Afvalbak Voor Afvalscheiding Voor Binnen of Buiten Opbergkast de perfecte aankoop van jou. Deze kast beschikt namelijk niet alleen over ontzettende praktische functionaliteiten zoals opslag, maar het ziet er bovendien prachtig uit. Door Kis Split Premium Afvalbak Voor Afvalscheiding Voor Binnen of Buiten Opbergkast aan te schaffen, realiseer je dus een stijlvolle meerwaarde voor het interieur van jouw woning. Kom hieronder meer te weten over deze kast.

Specificaties Kis Split Premium Afvalbak Voor Afvalscheiding Voor Binnen of Buiten Opbergkast

Merk

KIS

Kleur

Multikleur

Afmetingen

Hoogte: 92 cm, breedte: 68 cm, diepte: 39 cm

Open of dichte kast

Dichte kast, Met achterwand

Inclusief achterwand

Ja

Type kast

Vakkenkast

Stijl

Klassiek

Type deur

Openslaande deuren

Inclusief lade

Nee

Omschrijving van Kis Split Premium Afvalbak Voor Afvalscheiding Voor Binnen of Buiten Opbergkast

Het Kis Split Premium afvalscheidingssysteem is de perfecte oplossing voor het organiseren en scheiden van afval, zowel binnen als buiten. Met dit innovatieve opbergsysteem kunt u gemakkelijk twee vuilniszakken kwijt. Dankzij de dubbele opening aan de bovenkant en aan de voorkant, is het legen en vervangen van de zakken een fluitje van een cent. De bovenkant van de opbergkast kan geopend worden om het afval direct in de vuilniszak te gooien. Dit zorgt voor een hygiënische en snelle manier van afvalverwerking. Daarnaast is de voorkant van de kast ook te openen, waardoor het vervangen van de vuilniszakken heel eenvoudig is. Geen gedoe meer met het tillen en sjouwen van zware zakken, maar gewoon de voorkant openen en de zak verwisselen. Het Kis Split Premium afvalscheidingssysteem is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. De strakke vormgeving en neutrale kleur maken het een mooie toevoeging aan elke ruimte. Of het nu in de keuken, garage of tuin is, dit opbergsysteem past overal perfect bij. Bovendien is het gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor het duurzaam en weerbestendig is. Het Kis Split Premium afvalscheidingssysteem is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte en esthetische manier om afval te verzamelen en te scheiden.

Veelgestelde vragen over Kis Split Premium Afvalbak Voor Afvalscheiding Voor Binnen of Buiten Opbergkast

Kis Split Premium Afvalbak Voor Afvalscheiding Voor Binnen of Buiten Opbergkast is ontworpen in Klassiek stijl en is Multikleur van kleur.

Kis Split Premium Afvalbak Voor Afvalscheiding Voor Binnen of Buiten Opbergkast is een Vakkenkast kast met een Openslaande deuren en inclusief lade: Nee.

Kis Split Premium Afvalbak Voor Afvalscheiding Voor Binnen of Buiten Opbergkast kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 92 cm
  • Breedte: 68 cm
  • Diepte: 39 cm

Kis Split Premium Afvalbak Voor Afvalscheiding Voor Binnen of Buiten Opbergkast is een Dichte kast, Met achterwand en is inclusief achterwand: Ja.

Jazeker, Kis Split Premium Afvalbak Voor Afvalscheiding Voor Binnen of Buiten Opbergkast is online te bestellen via deze link. Deze webshop biedt tevens de beste prijs.

Bekijk ook andere kasten