Search
Close this search box.
  1. kasten
  2. Lowander 4x5 vakkenkast 'Catania' 150x165 cm Kledingkast kunststof Organizer

Lowander 4x5 vakkenkast 'Catania' 150x165 cm Kledingkast kunststof Organizer

5/5

Op zoek naar meer opslagruimte voor in je woning? Dan is Lowander 4x5 vakkenkast 'Catania' 150x165 cm Kledingkast kunststof Organizer de perfecte aankoop van jou. Deze kast beschikt namelijk niet alleen over ontzettende praktische functionaliteiten zoals opslag, maar het ziet er bovendien prachtig uit. Door Lowander 4x5 vakkenkast 'Catania' 150x165 cm Kledingkast kunststof Organizer aan te schaffen, realiseer je dus een stijlvolle meerwaarde voor het interieur van jouw woning. Kom hieronder meer te weten over deze kast.

Specificaties Lowander 4x5 vakkenkast 'Catania' 150x165 cm Kledingkast kunststof Organizer

Merk

Lowander

Kleur

Wit

Afmetingen

Hoogte: 165 cm, breedte: 150 cm, diepte: 37 cm

Open of dichte kast

Deels open, deels dichte kast, Met achterwand

Inclusief achterwand

Ja

Type kast

Vakkenkast

Stijl

Design

Type deur

Openslaande deuren

Inclusief lade

Nee

Omschrijving van Lowander 4x5 vakkenkast 'Catania' 150x165 cm Kledingkast kunststof Organizer

De Lowander 4x5 vakkenkast 'Catania' is dé perfecte oplossing voor al uw opbergbehoeften. Met zijn ruime afmetingen van 150x165 cm biedt deze kledingkast voldoende ruimte voor al uw kleding en accessoires. Het unieke ontwerp van de kast maakt hem niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en eigentijds. De vakkenkast is gemaakt van hoogwaardig kunststof en is zeer duurzaam. Het is eenvoudig om de kast in elkaar te zetten zonder enig gereedschap nodig te hebben. De 35x35 panelen kunnen gemakkelijk worden samengevoegd, waardoor u snel kunt genieten van uw nieuwe opbergoplossing. De Lowander vakkenkast 'Catania' beschikt over twee ruime hangruimtes, waar u uw kleding netjes kunt ophangen. Daarnaast zijn er ook afsluitbare legplanken waar u uw kleding kunt opbergen. Deze legplanken zorgen ervoor dat uw kleding beschermd blijft tegen stof en vuil. Daarnaast zijn er ook vier handige schoenenvakken, waar u uw schoenen op een geordende manier kunt opbergen. Met de Lowander 4x5 vakkenkast 'Catania' krijgt u niet alleen een praktische opbergoplossing, maar ook een stijlvol meubelstuk dat perfect past in elke kamer. Of u nu extra opbergruimte nodig heeft in uw slaapkamer, woonkamer of hal, deze kast voldoet aan al uw wensen. Geniet van een georgan.

Veelgestelde vragen over Lowander 4x5 vakkenkast 'Catania' 150x165 cm Kledingkast kunststof Organizer

Lowander 4x5 vakkenkast 'Catania' 150x165 cm Kledingkast kunststof Organizer is ontworpen in Design stijl en is Wit van kleur.

Lowander 4x5 vakkenkast 'Catania' 150x165 cm Kledingkast kunststof Organizer is een Vakkenkast kast met een Openslaande deuren en inclusief lade: Nee.

Lowander 4x5 vakkenkast 'Catania' 150x165 cm Kledingkast kunststof Organizer kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 165 cm
  • Breedte: 150 cm
  • Diepte: 37 cm

Lowander 4x5 vakkenkast 'Catania' 150x165 cm Kledingkast kunststof Organizer is een Deels open, deels dichte kast, Met achterwand en is inclusief achterwand: Ja.

Jazeker, Lowander 4x5 vakkenkast 'Catania' 150x165 cm Kledingkast kunststof Organizer is online te bestellen via deze link. Deze webshop biedt tevens de beste prijs.

Bekijk ook andere kasten