Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kasten
  2. InspireMe- Moderne woonkamer ladekast met 2 deuren en 4 lades M06 Moon (Sonoma Eiken)

InspireMe- Moderne woonkamer ladekast met 2 deuren en 4 lades M06 Moon (Sonoma Eiken)

5/5

Op zoek naar meer opslagruimte voor in je woning? Dan is InspireMe- Moderne woonkamer ladekast met 2 deuren en 4 lades M06 Moon (Sonoma Eiken) de perfecte aankoop van jou. Deze kast beschikt namelijk niet alleen over ontzettende praktische functionaliteiten zoals opslag, maar het ziet er bovendien prachtig uit. Door InspireMe- Moderne woonkamer ladekast met 2 deuren en 4 lades M06 Moon (Sonoma Eiken) aan te schaffen, realiseer je dus een stijlvolle meerwaarde voor het interieur van jouw woning. Kom hieronder meer te weten over deze kast.

Specificaties InspireMe- Moderne woonkamer ladekast met 2 deuren en 4 lades M06 Moon (Sonoma Eiken)

Merk

InspireME

Kleur

Bruin

Afmetingen

Hoogte: 97 cm, breedte: 184 cm, diepte: 41 cm

Open of dichte kast

Dichte kast

Inclusief achterwand

Ja

Type kast

Ladekast

Stijl

Design

Type deur

Openslaande deuren

Inclusief lade

Ja

Omschrijving van InspireMe- Moderne woonkamer ladekast met 2 deuren en 4 lades M06 Moon (Sonoma Eiken)

De InspireMe- Moderne woonkamer ladekast met 2 deuren en 4 lades M06 Moon (Sonoma Eiken) is een prachtig meubelstuk dat een moderne uitstraling geeft aan elke woonkamer. Met zijn elegante ontwerp en hoogwaardige afwerking is deze ladekast niet alleen functioneel, maar ook een eyecatcher in je interieur. De ladekast biedt voldoende opbergruimte met zijn twee ruime deuren en vier handige lades. Of je nu je boeken, dvd's, kleding of andere persoonlijke spullen wilt opbergen, deze kast is perfect voor al je opbergbehoeften. De lades zijn voorzien van soepele ladegeleiders, waardoor ze gemakkelijk te openen en te sluiten zijn. Wat deze ladekast nog specialer maakt, is het gebruik van hoogwaardig Sonoma eikenhout. Dit duurzame materiaal zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling, maar ook voor een lange levensduur van het meubelstuk. Bovendien wordt de ladekast geleverd als bouwpakket met duidelijke instructies voor zelfmontage, waardoor je het meubel eenvoudig in elkaar kunt zetten. Met de InspireMe- Moderne woonkamer ladekast met 2 deuren en 4 lades M06 Moon (Sonoma Eiken) voeg je niet alleen extra opbergruimte toe aan je woonkamer, maar ook stijl en elegantie. Dit meubelstuk is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een functionele en mooie aanv.

Veelgestelde vragen over InspireMe- Moderne woonkamer ladekast met 2 deuren en 4 lades M06 Moon (Sonoma Eiken)

InspireMe- Moderne woonkamer ladekast met 2 deuren en 4 lades M06 Moon (Sonoma Eiken) is ontworpen in Design stijl en is Bruin van kleur.

InspireMe- Moderne woonkamer ladekast met 2 deuren en 4 lades M06 Moon (Sonoma Eiken) is een Ladekast kast met een Openslaande deuren en inclusief lade: Ja.

InspireMe- Moderne woonkamer ladekast met 2 deuren en 4 lades M06 Moon (Sonoma Eiken) kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 97 cm
  • Breedte: 184 cm
  • Diepte: 41 cm

InspireMe- Moderne woonkamer ladekast met 2 deuren en 4 lades M06 Moon (Sonoma Eiken) is een Dichte kast en is inclusief achterwand: Ja.

Jazeker, InspireMe- Moderne woonkamer ladekast met 2 deuren en 4 lades M06 Moon (Sonoma Eiken) is online te bestellen via deze link. Deze webshop biedt tevens de beste prijs.

Bekijk ook andere kasten