Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kasten
  2. Royal Catering Roestvrijstalen hangkast 120 x 45 cm

Royal Catering Roestvrijstalen hangkast 120 x 45 cm

5/5

Op zoek naar meer opslagruimte voor in je woning? Dan is Royal Catering Roestvrijstalen hangkast 120 x 45 cm de perfecte aankoop van jou. Deze kast beschikt namelijk niet alleen over ontzettende praktische functionaliteiten zoals opslag, maar het ziet er bovendien prachtig uit. Door Royal Catering Roestvrijstalen hangkast 120 x 45 cm aan te schaffen, realiseer je dus een stijlvolle meerwaarde voor het interieur van jouw woning. Kom hieronder meer te weten over deze kast.

Specificaties Royal Catering Roestvrijstalen hangkast 120 x 45 cm

Merk

Royal Catering

Kleur

Zilver

Afmetingen

Hoogte: 60 cm, breedte: 45 cm, diepte: 120 cm

Open of dichte kast

Inclusief achterwand

Type kast

Buffetkast

Stijl

Type deur

Inclusief lade

Nee

Omschrijving van Royal Catering Roestvrijstalen hangkast 120 x 45 cm

De Royal Catering Roestvrijstalen hangkast van 120 x 45 cm is de perfecte oplossing als je behoefte hebt aan extra opbergruimte voor borden, potten, pannen, keukenapparatuur of boodschappen. Deze hangkast is speciaal ontworpen voor professioneel gebruik in keukens, maar kan ook in huiselijke keukens worden gebruikt. Deze roestvrijstalen wandkast is niet alleen functioneel, maar voegt ook een vleugje stijl toe aan je keuken. Het strakke en moderne ontwerp past perfect bij elke keukeninrichting. Met een totale hoogte van 120 cm en een breedte van 45 cm biedt deze kast voldoende ruimte om al je keukenspullen op te bergen. De hangkast heeft drie aparte opbergruimtes, zodat je al je gebruiksvoorwerpen georganiseerd kunt houden. Of het nu gaat om borden, potten of keukenapparatuur, deze kast biedt voldoende ruimte om alles netjes op te bergen. Dankzij het hoogwaardige roestvrijstalen materiaal is deze kast duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Bovendien is de kast voorzien van stevige deuren, zodat je spullen veilig opgeborgen blijven. Creëer orde in je keuken met de Royal Catering Roestvrijstalen hangkast van 120 x 45 cm!

Veelgestelde vragen over Royal Catering Roestvrijstalen hangkast 120 x 45 cm

Royal Catering Roestvrijstalen hangkast 120 x 45 cm is ontworpen in stijl en is Zilver van kleur.

Royal Catering Roestvrijstalen hangkast 120 x 45 cm is een Buffetkast kast met een en inclusief lade: Nee.

Royal Catering Roestvrijstalen hangkast 120 x 45 cm kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 60 cm
  • Breedte: 45 cm
  • Diepte: 120 cm

Royal Catering Roestvrijstalen hangkast 120 x 45 cm is een en is inclusief achterwand: .

Jazeker, Royal Catering Roestvrijstalen hangkast 120 x 45 cm is online te bestellen via deze link. Deze webshop biedt tevens de beste prijs.

Bekijk ook andere kasten