Search
Close this search box.
  1. kasten
  2. Casaria Boekenkast Vela 5 Vakken Verstelbaar 190x60x28 cm Eiken

Casaria Boekenkast Vela 5 Vakken Verstelbaar 190x60x28 cm Eiken

5/5

Op zoek naar meer opslagruimte voor in je woning? Dan is Casaria Boekenkast Vela 5 Vakken Verstelbaar 190x60x28 cm Eiken de perfecte aankoop van jou. Deze kast beschikt namelijk niet alleen over ontzettende praktische functionaliteiten zoals opslag, maar het ziet er bovendien prachtig uit. Door Casaria Boekenkast Vela 5 Vakken Verstelbaar 190x60x28 cm Eiken aan te schaffen, realiseer je dus een stijlvolle meerwaarde voor het interieur van jouw woning. Kom hieronder meer te weten over deze kast.

Specificaties Casaria Boekenkast Vela 5 Vakken Verstelbaar 190x60x28 cm Eiken

Merk

Casaria

Kleur

Bruin

Afmetingen

Hoogte: 190 cm, breedte: 60 cm, diepte: 31 cm

Open of dichte kast

Open kast, Met achterwand

Inclusief achterwand

Ja

Type kast

Boekenkast

Stijl

Scandinavisch & Basic

Type deur

Geen deuren

Inclusief lade

Nee

Omschrijving van Casaria Boekenkast Vela 5 Vakken Verstelbaar 190x60x28 cm Eiken

De Casaria Boekenkast Vela is een perfecte aanvulling voor elke ruimte in huis. Met zijn vijf verstelbare vakken biedt deze opbergkast veel opbergruimte voor al je boeken, mappen en documenten. Daarnaast is er ook genoeg ruimte voor andere spullen die normaal gesproken voor rommel zorgen. Wat deze boekenkast echt uniek maakt, is de mogelijkheid om de planken naar wens in hoogte te verstellen. Hierdoor kun je de kast aanpassen aan je persoonlijke behoeften en de ruimte optimaal benutten. Of je nu hoge mappen wilt opbergen of juist ruimte nodig hebt voor kleinere boeken, met de Casaria Boekenkast Vela is alles mogelijk. Daarnaast is deze boekenkast niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met zijn moderne en tijdloze design past hij perfect in elk interieur. De kast is gemaakt van hoogwaardig eikenhout, wat zorgt voor een duurzaam en stevig meubelstuk. De planken kunnen elk tot maximaal 11 kg worden belast, dus je kunt er zeker van zijn dat al je spullen veilig en stabiel worden opgeborgen. Met de Casaria Boekenkast Vela haal je niet alleen een praktische opbergoplossing in huis, maar ook een stijlvol meubelstuk dat perfect past bij jouw interieur. Begin vandaag nog met het organiseren van je boeken, mappen en documenten en geniet van een opgeruimde en geordende ruimte.

Veelgestelde vragen over Casaria Boekenkast Vela 5 Vakken Verstelbaar 190x60x28 cm Eiken

Casaria Boekenkast Vela 5 Vakken Verstelbaar 190x60x28 cm Eiken is ontworpen in Scandinavisch & Basic stijl en is Bruin van kleur.

Casaria Boekenkast Vela 5 Vakken Verstelbaar 190x60x28 cm Eiken is een Boekenkast kast met een Geen deuren en inclusief lade: Nee.

Casaria Boekenkast Vela 5 Vakken Verstelbaar 190x60x28 cm Eiken kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 190 cm
  • Breedte: 60 cm
  • Diepte: 31 cm

Casaria Boekenkast Vela 5 Vakken Verstelbaar 190x60x28 cm Eiken is een Open kast, Met achterwand en is inclusief achterwand: Ja.

Jazeker, Casaria Boekenkast Vela 5 Vakken Verstelbaar 190x60x28 cm Eiken is online te bestellen via deze link. Deze webshop biedt tevens de beste prijs.

Bekijk ook andere kasten