Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kasten
  2. Interlink SAS Collecty Vitrinekast

Interlink SAS Collecty Vitrinekast

5/5

Op zoek naar meer opslagruimte voor in je woning? Dan is Interlink SAS Collecty Vitrinekast de perfecte aankoop van jou. Deze kast beschikt namelijk niet alleen over ontzettende praktische functionaliteiten zoals opslag, maar het ziet er bovendien prachtig uit. Door Interlink SAS Collecty Vitrinekast aan te schaffen, realiseer je dus een stijlvolle meerwaarde voor het interieur van jouw woning. Kom hieronder meer te weten over deze kast.

Specificaties Interlink SAS Collecty Vitrinekast

Merk

Interlink SAS

Kleur

Wit, Zwart

Afmetingen

Hoogte: 60 cm, breedte: 80 cm, diepte: 9.50 cm

Open of dichte kast

Dichte kast

Inclusief achterwand

Ja

Type kast

Vitrinekast

Stijl

Industrieel

Type deur

Geen deuren

Inclusief lade

Nee

Omschrijving van Interlink SAS Collecty Vitrinekast

Met de Interlink SAS Collecty Vitrinekast kun je eindelijk je waardevolle verzameling op een veilige en stijlvolle manier tentoonstellen. Deze prachtige zwarte vitrinekast is speciaal ontworpen voor verzamelaars die trots willen zijn op hun kostbare items. De Collecty Vitrinekast is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een stevige constructie om ervoor te zorgen dat je verzameling goed beschermd blijft. De glazen deuren zorgen ervoor dat je verzameling goed zichtbaar is, terwijl de sloten ervoor zorgen dat alleen jij toegang hebt tot je waardevolle bezittingen. Naast de veiligheid en functionaliteit van de Collecty Vitrinekast, is het ook een prachtig meubelstuk dat een vleugje elegantie aan je interieur toevoegt. Het strakke zwarte design past perfect bij elke inrichting en maakt van je verzameling een echte blikvanger. Daarnaast biedt de kast ook voldoende opbergruimte met de aanwezigheid van meerdere planken. Kortom, de Interlink SAS Collecty Vitrinekast is de ideale keuze voor elke verzamelaar die op zoek is naar een veilige en stijlvolle manier om hun waardevolle verzameling tentoon te stellen. Voeg een vleugje elegantie toe aan je interieur en laat je verzameling stralen met deze prachtige zwarte vitrinekast.

Veelgestelde vragen over Interlink SAS Collecty Vitrinekast

Interlink SAS Collecty Vitrinekast is ontworpen in Industrieel stijl en is Wit, Zwart van kleur.

Interlink SAS Collecty Vitrinekast is een Vitrinekast kast met een Geen deuren en inclusief lade: Nee.

Interlink SAS Collecty Vitrinekast kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 60 cm
  • Breedte: 80 cm
  • Diepte: 9.50 cm

Interlink SAS Collecty Vitrinekast is een Dichte kast en is inclusief achterwand: Ja.

Jazeker, Interlink SAS Collecty Vitrinekast is online te bestellen via deze link. Deze webshop biedt tevens de beste prijs.

Bekijk ook andere kasten