Search
Close this search box.
  1. kasten
  2. Hoppa! Boekenkast Vakkenkast Boekenrek 10 Vakken Archiefkast - Hout

Hoppa! Boekenkast Vakkenkast Boekenrek 10 Vakken Archiefkast - Hout

5/5

Op zoek naar meer opslagruimte voor in je woning? Dan is Hoppa! Boekenkast Vakkenkast Boekenrek 10 Vakken Archiefkast - Hout de perfecte aankoop van jou. Deze kast beschikt namelijk niet alleen over ontzettende praktische functionaliteiten zoals opslag, maar het ziet er bovendien prachtig uit. Door Hoppa! Boekenkast Vakkenkast Boekenrek 10 Vakken Archiefkast - Hout aan te schaffen, realiseer je dus een stijlvolle meerwaarde voor het interieur van jouw woning. Kom hieronder meer te weten over deze kast.

Specificaties Hoppa! Boekenkast Vakkenkast Boekenrek 10 Vakken Archiefkast - Hout

Merk

Hoppa!

Kleur

Wit

Afmetingen

Hoogte: 129.50 cm, breedte: 129.50 cm, diepte: 29 cm

Open of dichte kast

Open kast

Inclusief achterwand

Nee

Type kast

Boekenkast

Stijl

Design

Type deur

Geen deuren

Inclusief lade

Nee

Omschrijving van Hoppa! Boekenkast Vakkenkast Boekenrek 10 Vakken Archiefkast - Hout

De Hoppa! Boekenkast Vakkenkast Boekenrek met 10 vakken is een absolute must-have voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en praktische oplossing voor het opbergen van boeken en decoratieve items. Deze veelzijdige boekenplank is gemaakt van hoogwaardig hout en biedt voldoende ruimte om al je favoriete boeken, tijdschriften, fotolijsten en andere persoonlijke spullen tentoon te stellen. Wat deze boekenkast zo uniek maakt, is dat hij niet alleen functioneel is, maar ook een prachtige toevoeging aan je interieur vormt. Met zijn strakke en moderne ontwerp past hij perfect in elke kamer, of het nu de woonkamer, studeerkamer of slaapkamer is. Bovendien kan deze boekenkast ook dienen als een stijlvolle afscheiding tussen verschillende delen van een kamer, waardoor je een gevoel van privacy en organisatie creëert. Met zijn 10 ruime vakken biedt deze Hoppa! boekenkast voldoende opbergruimte voor al je boeken en andere items. De vakken zijn perfect om je collectie boeken te ordenen op genre, auteur of kleur, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. Daarnaast is deze boekenkast ook ideaal voor het organiseren van je archieven of het tentoonstellen van je favoriete verzamelobjecten. Kortom, de Hoppa! Boekenkast Vakkenkast Boekenrek is een prachtig en functioneel meubelstuk dat je interieur naar een hog.

Veelgestelde vragen over Hoppa! Boekenkast Vakkenkast Boekenrek 10 Vakken Archiefkast - Hout

Hoppa! Boekenkast Vakkenkast Boekenrek 10 Vakken Archiefkast - Hout is ontworpen in Design stijl en is Wit van kleur.

Hoppa! Boekenkast Vakkenkast Boekenrek 10 Vakken Archiefkast - Hout is een Boekenkast kast met een Geen deuren en inclusief lade: Nee.

Hoppa! Boekenkast Vakkenkast Boekenrek 10 Vakken Archiefkast - Hout kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 129.50 cm
  • Breedte: 129.50 cm
  • Diepte: 29 cm

Hoppa! Boekenkast Vakkenkast Boekenrek 10 Vakken Archiefkast - Hout is een Open kast en is inclusief achterwand: Nee.

Jazeker, Hoppa! Boekenkast Vakkenkast Boekenrek 10 Vakken Archiefkast - Hout is online te bestellen via deze link. Deze webshop biedt tevens de beste prijs.

Bekijk ook andere kasten