Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kasten
  2. MIRA Home Boekenkast met 5 planken Boekenrek Industrieel Hout Metaal - 34x56x172

MIRA Home Boekenkast met 5 planken Boekenrek Industrieel Hout Metaal - 34x56x172

5/5

Op zoek naar meer opslagruimte voor in je woning? Dan is MIRA Home Boekenkast met 5 planken Boekenrek Industrieel Hout Metaal - 34x56x172 de perfecte aankoop van jou. Deze kast beschikt namelijk niet alleen over ontzettende praktische functionaliteiten zoals opslag, maar het ziet er bovendien prachtig uit. Door MIRA Home Boekenkast met 5 planken Boekenrek Industrieel Hout Metaal - 34x56x172 aan te schaffen, realiseer je dus een stijlvolle meerwaarde voor het interieur van jouw woning. Kom hieronder meer te weten over deze kast.

Specificaties MIRA Home Boekenkast met 5 planken Boekenrek Industrieel Hout Metaal - 34x56x172

Merk

MIRA home

Kleur

zwart

Afmetingen

Hoogte: 172 cm, breedte: 56 cm, diepte: 34 cm

Open of dichte kast

Open kast

Inclusief achterwand

Nee

Type kast

Boekenkast

Stijl

Industrieel

Type deur

Geen deuren

Inclusief lade

Ja

Omschrijving van MIRA Home Boekenkast met 5 planken Boekenrek Industrieel Hout Metaal - 34x56x172

MIRA Home presenteert met trots de MIRA Home Boekenkast, een industriële en stijlvolle toevoeging aan je interieur. Met vijf ruime planken biedt deze boekenkast voldoende opbergruimte voor al je favoriete boeken, decoratieve items en persoonlijke schatten. Deze boekenkast is gemaakt van hoogwaardig hout en metaal, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook een unieke industriële uitstraling heeft. De combinatie van het warme hout en het stoere metaal zorgt voor een eigentijdse look die past bij elke interieurstijl. Met een afmeting van 34x56x172 cm past deze boekenkast perfect in kleinere ruimtes en kan hij gemakkelijk worden geplaatst in je woonkamer, studeerkamer of slaapkamer. Of je nu een liefhebber bent van klassieke romans, moderne thrillers of non-fictie boeken, de MIRA Home Boekenkast biedt een praktische en stijlvolle oplossing voor het organiseren van je boekencollectie. Creëer een gezellige leeshoek en toon je boeken trots op deze prachtige boekenkast. Ontdek de perfecte combinatie van functionaliteit, kwaliteit en stijl met de MIRA Home Boekenkast.

Veelgestelde vragen over MIRA Home Boekenkast met 5 planken Boekenrek Industrieel Hout Metaal - 34x56x172

MIRA Home Boekenkast met 5 planken Boekenrek Industrieel Hout Metaal - 34x56x172 is ontworpen in Industrieel stijl en is zwart van kleur.

MIRA Home Boekenkast met 5 planken Boekenrek Industrieel Hout Metaal - 34x56x172 is een Boekenkast kast met een Geen deuren en inclusief lade: Ja.

MIRA Home Boekenkast met 5 planken Boekenrek Industrieel Hout Metaal - 34x56x172 kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 172 cm
  • Breedte: 56 cm
  • Diepte: 34 cm

MIRA Home Boekenkast met 5 planken Boekenrek Industrieel Hout Metaal - 34x56x172 is een Open kast en is inclusief achterwand: Nee.

Jazeker, MIRA Home Boekenkast met 5 planken Boekenrek Industrieel Hout Metaal - 34x56x172 is online te bestellen via deze link. Deze webshop biedt tevens de beste prijs.

Bekijk ook andere kasten