Search
Close this search box.
  1. kasten
  2. Kastje op Wielen 3 Lades Cavalier Hout

Kastje op Wielen 3 Lades Cavalier Hout

5/5

Op zoek naar meer opslagruimte voor in je woning? Dan is Kastje op Wielen 3 Lades Cavalier Hout de perfecte aankoop van jou. Deze kast beschikt namelijk niet alleen over ontzettende praktische functionaliteiten zoals opslag, maar het ziet er bovendien prachtig uit. Door Kastje op Wielen 3 Lades Cavalier Hout aan te schaffen, realiseer je dus een stijlvolle meerwaarde voor het interieur van jouw woning. Kom hieronder meer te weten over deze kast.

Specificaties Kastje op Wielen 3 Lades Cavalier Hout

Merk

Merkloos

Kleur

Bruin

Afmetingen

Hoogte: 0 cm, breedte: 0 cm, diepte: 0 cm

Open of dichte kast

Dichte kast

Inclusief achterwand

Ja

Type kast

Ladekast

Stijl

Design

Type deur

Geen deuren

Inclusief lade

Ja

Omschrijving van Kastje op Wielen 3 Lades Cavalier Hout

Het Kastje op Wielen 3 Lades Cavalier Hout is een praktisch en stijlvol meubelstuk voor in jouw huis. Dit kastje is gemaakt van hoogwaardig spaanplaat en is ontworpen met het oog op functionaliteit en elegantie. Met zijn drie ruime lades biedt dit kastje voldoende opbergruimte voor al jouw spullen. Wat dit kastje echt uniek maakt, is dat het op wielen staat. Hierdoor kun je het gemakkelijk verplaatsen en precies daar neerzetten waar je het nodig hebt. Of het nu in de woonkamer, slaapkamer of studeerkamer is, dit kastje past perfect bij elke interieurstijl. Het Cavalier kastje op wielen heeft een eenvoudig en tijdloos ontwerp, waardoor het moeiteloos in elke ruimte past. De afmetingen van 33 x 29,5 x 80,5 cm maken het compact genoeg om zelfs in kleinere ruimtes te passen, terwijl het nog steeds voldoende opbergruimte biedt. Dus waar wacht je nog op? Voeg dit prachtige Kastje op Wielen 3 Lades Cavalier Hout toe aan je interieur en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl.

Veelgestelde vragen over Kastje op Wielen 3 Lades Cavalier Hout

Kastje op Wielen 3 Lades Cavalier Hout is ontworpen in Design stijl en is Bruin van kleur.

Kastje op Wielen 3 Lades Cavalier Hout is een Ladekast kast met een Geen deuren en inclusief lade: Ja.

Kastje op Wielen 3 Lades Cavalier Hout kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 0 cm
  • Breedte: 0 cm
  • Diepte: 0 cm

Kastje op Wielen 3 Lades Cavalier Hout is een Dichte kast en is inclusief achterwand: Ja.

Jazeker, Kastje op Wielen 3 Lades Cavalier Hout is online te bestellen via deze link. Deze webshop biedt tevens de beste prijs.

Bekijk ook andere kasten