Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kasten
  2. Mara Mobiele Keukenkast Tafelblad Keukeneiland Dressoir MDF - 107 x 48,5 x 95 cm

Mara Mobiele Keukenkast Tafelblad Keukeneiland Dressoir MDF - 107 x 48,5 x 95 cm

5/5

Op zoek naar meer opslagruimte voor in je woning? Dan is Mara Mobiele Keukenkast Tafelblad Keukeneiland Dressoir MDF - 107 x 48,5 x 95 cm de perfecte aankoop van jou. Deze kast beschikt namelijk niet alleen over ontzettende praktische functionaliteiten zoals opslag, maar het ziet er bovendien prachtig uit. Door Mara Mobiele Keukenkast Tafelblad Keukeneiland Dressoir MDF - 107 x 48,5 x 95 cm aan te schaffen, realiseer je dus een stijlvolle meerwaarde voor het interieur van jouw woning. Kom hieronder meer te weten over deze kast.

Specificaties Mara Mobiele Keukenkast Tafelblad Keukeneiland Dressoir MDF - 107 x 48,5 x 95 cm

Merk

MARA

Kleur

Wit

Afmetingen

Hoogte: 95 cm, breedte: 107 cm, diepte: 48.50 cm

Open of dichte kast

Dichte kast

Inclusief achterwand

Ja

Type kast

Buffetkast

Stijl

Scandinavisch & Basic

Type deur

Openslaande deuren

Inclusief lade

Ja

Omschrijving van Mara Mobiele Keukenkast Tafelblad Keukeneiland Dressoir MDF - 107 x 48,5 x 95 cm

De Mara Mobiele Keukenkast is een veelzijdig meubelstuk dat niet mag ontbreken in jouw keuken. Met zijn afmetingen van 107 x 48,5 x 95 cm biedt dit tafelblad keukeneiland voldoende ruimte om voedsel te serveren of gerechten op voor te bereiden. De keukenkast is gemaakt van hoogwaardig MDF, waardoor hij niet alleen stijlvol is, maar ook duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Wat deze keukenkast echt uniek maakt, is het feit dat hij mobiel is. Dankzij de wieltjes aan de onderkant kun je de kast eenvoudig verplaatsen naar waar je hem nodig hebt. Of je nu wilt koken in het midden van de keuken of een buffet wilt opzetten in de eetkamer, met deze mobiele keukenkast is het allemaal mogelijk. Bovendien wordt de Mara Mobiele Keukenkast geleverd in twee pakketten, waardoor de montage een fluitje van een cent is. Je hoeft alleen maar de onderdelen in elkaar te zetten en je bent klaar om te genieten van dit praktische en stijlvolle meubelstuk. Dus waar wacht je nog op? Upgrade je keuken met de Mara Mobiele Keukenkast en geniet van het gemak en de functionaliteit die het te bieden heeft.

Veelgestelde vragen over Mara Mobiele Keukenkast Tafelblad Keukeneiland Dressoir MDF - 107 x 48,5 x 95 cm

Mara Mobiele Keukenkast Tafelblad Keukeneiland Dressoir MDF - 107 x 48,5 x 95 cm is ontworpen in Scandinavisch & Basic stijl en is Wit van kleur.

Mara Mobiele Keukenkast Tafelblad Keukeneiland Dressoir MDF - 107 x 48,5 x 95 cm is een Buffetkast kast met een Openslaande deuren en inclusief lade: Ja.

Mara Mobiele Keukenkast Tafelblad Keukeneiland Dressoir MDF - 107 x 48,5 x 95 cm kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 95 cm
  • Breedte: 107 cm
  • Diepte: 48.50 cm

Mara Mobiele Keukenkast Tafelblad Keukeneiland Dressoir MDF - 107 x 48,5 x 95 cm is een Dichte kast en is inclusief achterwand: Ja.

Jazeker, Mara Mobiele Keukenkast Tafelblad Keukeneiland Dressoir MDF - 107 x 48,5 x 95 cm is online te bestellen via deze link. Deze webshop biedt tevens de beste prijs.

Bekijk ook andere kasten