Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kasten
  2. Relaxdays rek van bamboe met mand staand rek keukenrek opbergrek badkamerrek 3

Relaxdays rek van bamboe met mand staand rek keukenrek opbergrek badkamerrek 3

5/5

Op zoek naar meer opslagruimte voor in je woning? Dan is Relaxdays rek van bamboe met mand staand rek keukenrek opbergrek badkamerrek 3 de perfecte aankoop van jou. Deze kast beschikt namelijk niet alleen over ontzettende praktische functionaliteiten zoals opslag, maar het ziet er bovendien prachtig uit. Door Relaxdays rek van bamboe met mand staand rek keukenrek opbergrek badkamerrek 3 aan te schaffen, realiseer je dus een stijlvolle meerwaarde voor het interieur van jouw woning. Kom hieronder meer te weten over deze kast.

Specificaties Relaxdays rek van bamboe met mand staand rek keukenrek opbergrek badkamerrek 3

Merk

Relaxdays

Kleur

lichtbruin

Afmetingen

Hoogte: 80 cm, breedte: 42 cm, diepte: 29 cm

Open of dichte kast

Deels open, deels dichte kast, Met achterwand

Inclusief achterwand

Ja

Type kast

Vakkenkast

Stijl

Landelijk

Type deur

Geen deuren

Inclusief lade

Ja

Omschrijving van Relaxdays rek van bamboe met mand staand rek keukenrek opbergrek badkamerrek 3

Dit Relaxdays rek van bamboe met mand is een veelzijdig en praktisch meubelstuk dat zorgt voor orde en overzicht in elke kamer. Of het nu in de badkamer, keuken of slaapkamer is, dit opbergrek biedt voldoende ruimte voor al je benodigdheden. De planken zijn perfect voor het opbergen van badkamerbenodigdheden, decoratieve items, vazen, boeken, dvd's en nog veel meer. Je kunt je creativiteit de vrije loop laten en dit rek gebruiken om je favoriete items tentoon te stellen. Wat dit opbergrek nog specialer maakt, is de aanwezigheid van een handige mand. Deze mand is ideaal voor het opbergen van kleinere spullen zoals sleutels, sieraden of zelfs kleine planten. Dankzij het slimme ontwerp neemt dit rek weinig ruimte in beslag, waardoor het perfect is voor kleine kamers. Het bamboemateriaal zorgt niet alleen voor een natuurlijke en elegante uitstraling, maar is ook duurzaam en milieuvriendelijk. Dit opbergrek is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en praktische oplossing voor het organiseren van hun spullen.

Veelgestelde vragen over Relaxdays rek van bamboe met mand staand rek keukenrek opbergrek badkamerrek 3

Relaxdays rek van bamboe met mand staand rek keukenrek opbergrek badkamerrek 3 is ontworpen in Landelijk stijl en is lichtbruin van kleur.

Relaxdays rek van bamboe met mand staand rek keukenrek opbergrek badkamerrek 3 is een Vakkenkast kast met een Geen deuren en inclusief lade: Ja.

Relaxdays rek van bamboe met mand staand rek keukenrek opbergrek badkamerrek 3 kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 80 cm
  • Breedte: 42 cm
  • Diepte: 29 cm

Relaxdays rek van bamboe met mand staand rek keukenrek opbergrek badkamerrek 3 is een Deels open, deels dichte kast, Met achterwand en is inclusief achterwand: Ja.

Jazeker, Relaxdays rek van bamboe met mand staand rek keukenrek opbergrek badkamerrek 3 is online te bestellen via deze link. Deze webshop biedt tevens de beste prijs.

Bekijk ook andere kasten