Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kasten
  2. Lowander 3x4 vakkenkast 'Padova' 111x148 cm kunststof kledingkast met hangruimte roomdivider afsluitbaar

Lowander 3x4 vakkenkast 'Padova' 111x148 cm kunststof kledingkast met hangruimte roomdivider afsluitbaar

5/5

Op zoek naar meer opslagruimte voor in je woning? Dan is Lowander 3x4 vakkenkast 'Padova' 111x148 cm kunststof kledingkast met hangruimte roomdivider afsluitbaar de perfecte aankoop van jou. Deze kast beschikt namelijk niet alleen over ontzettende praktische functionaliteiten zoals opslag, maar het ziet er bovendien prachtig uit. Door Lowander 3x4 vakkenkast 'Padova' 111x148 cm kunststof kledingkast met hangruimte roomdivider afsluitbaar aan te schaffen, realiseer je dus een stijlvolle meerwaarde voor het interieur van jouw woning. Kom hieronder meer te weten over deze kast.

Specificaties Lowander 3x4 vakkenkast 'Padova' 111x148 cm kunststof kledingkast met hangruimte roomdivider afsluitbaar

Merk

Lowander

Kleur

Zwart

Afmetingen

Hoogte: 148 cm, breedte: 111 cm, diepte: 37 cm

Open of dichte kast

Deels open, deels dichte kast, Met achterwand

Inclusief achterwand

Ja

Type kast

Vakkenkast

Stijl

Design

Type deur

Openslaande deuren

Inclusief lade

Nee

Omschrijving van Lowander 3x4 vakkenkast 'Padova' 111x148 cm kunststof kledingkast met hangruimte roomdivider afsluitbaar

Heeft u snel een opbergoplossing nodig voor al uw kleding en schoenen? Dan is de Lowander vakkenkast 'Padova' perfect voor u! Deze ruime kast biedt voldoende hangruimte en afsluitbare legplanken. De kast is gemaakt van hoogwaardig kunststof en heeft een afmeting van 111x148 cm. De vakkenkast is eenvoudig in elkaar te zetten dankzij de 35x35 panelen. U heeft geen gereedschap nodig om de kast op te bouwen. Hang uw kleding op in één van de twee hangruimtes en leg uw kleding netjes neer in de afsluitbare legruimten. Zo blijft uw kleding altijd georganiseerd en beschermd tegen stof en vuil. De stijlvolle zwarte kleur van de kast past perfect in ieder interieur. U kunt deze kast niet alleen thuis gebruiken, maar ook op reis. Daarnaast kan de Lowander vakkenkast 'Padova' dienen als roomdivider, waarmee u eenvoudig twee ruimten in uw huis van elkaar kunt scheiden. Kortom, deze multifunctionele kast is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een praktische en stijlvolle opbergoplossing.

Veelgestelde vragen over Lowander 3x4 vakkenkast 'Padova' 111x148 cm kunststof kledingkast met hangruimte roomdivider afsluitbaar

Lowander 3x4 vakkenkast 'Padova' 111x148 cm kunststof kledingkast met hangruimte roomdivider afsluitbaar is ontworpen in Design stijl en is Zwart van kleur.

Lowander 3x4 vakkenkast 'Padova' 111x148 cm kunststof kledingkast met hangruimte roomdivider afsluitbaar is een Vakkenkast kast met een Openslaande deuren en inclusief lade: Nee.

Lowander 3x4 vakkenkast 'Padova' 111x148 cm kunststof kledingkast met hangruimte roomdivider afsluitbaar kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 148 cm
  • Breedte: 111 cm
  • Diepte: 37 cm

Lowander 3x4 vakkenkast 'Padova' 111x148 cm kunststof kledingkast met hangruimte roomdivider afsluitbaar is een Deels open, deels dichte kast, Met achterwand en is inclusief achterwand: Ja.

Jazeker, Lowander 3x4 vakkenkast 'Padova' 111x148 cm kunststof kledingkast met hangruimte roomdivider afsluitbaar is online te bestellen via deze link. Deze webshop biedt tevens de beste prijs.

Bekijk ook andere kasten