Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kasten
  2. Relaxdays 2x opbergrek bamboe met mand badkamerrek keukenrek 4 etages

Relaxdays 2x opbergrek bamboe met mand badkamerrek keukenrek 4 etages

5/5

Op zoek naar meer opslagruimte voor in je woning? Dan is Relaxdays 2x opbergrek bamboe met mand badkamerrek keukenrek 4 etages de perfecte aankoop van jou. Deze kast beschikt namelijk niet alleen over ontzettende praktische functionaliteiten zoals opslag, maar het ziet er bovendien prachtig uit. Door Relaxdays 2x opbergrek bamboe met mand badkamerrek keukenrek 4 etages aan te schaffen, realiseer je dus een stijlvolle meerwaarde voor het interieur van jouw woning. Kom hieronder meer te weten over deze kast.

Specificaties Relaxdays 2x opbergrek bamboe met mand badkamerrek keukenrek 4 etages

Merk

Relaxdays

Kleur

lichtbruin

Afmetingen

Hoogte: 105 cm, breedte: 42 cm, diepte: 29 cm

Open of dichte kast

Deels open, deels dichte kast

Inclusief achterwand

Ja

Type kast

Vakkenkast

Stijl

Landelijk

Type deur

Geen deuren

Inclusief lade

Ja

Omschrijving van Relaxdays 2x opbergrek bamboe met mand badkamerrek keukenrek 4 etages

Dit Relaxdays opbergrek is de perfecte oplossing om orde te creëren in jouw huis. Met zijn vier ruime etages biedt het rek voldoende opbergruimte voor al jouw badkamerbenodigdheden, decoratieve items, vazen, boeken, dvd's en nog veel meer. Of je nu extra opbergruimte nodig hebt in de badkamer of keuken, dit opbergrek is veelzijdig inzetbaar en past perfect bij elke interieurstijl. Wat dit opbergrek zo speciaal maakt, is het gebruik van hoogwaardig bamboemateriaal. Bamboe staat bekend om zijn duurzaamheid en sterkte, waardoor dit rek lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Daarnaast zorgt de mand aan de onderkant van het rek voor een extra opbergmogelijkheid voor kleinere items die je graag binnen handbereik wilt hebben. Een ander voordeel van dit opbergrek is dat het weinig ruimte in beslag neemt. Dankzij zijn compacte formaat kan het gemakkelijk in kleine kamers of hoeken worden geplaatst, waardoor je optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare ruimte. Creëer een opgeruimde en georganiseerde omgeving met dit praktische en stijlvolle Relaxdays opbergrek!

Veelgestelde vragen over Relaxdays 2x opbergrek bamboe met mand badkamerrek keukenrek 4 etages

Relaxdays 2x opbergrek bamboe met mand badkamerrek keukenrek 4 etages is ontworpen in Landelijk stijl en is lichtbruin van kleur.

Relaxdays 2x opbergrek bamboe met mand badkamerrek keukenrek 4 etages is een Vakkenkast kast met een Geen deuren en inclusief lade: Ja.

Relaxdays 2x opbergrek bamboe met mand badkamerrek keukenrek 4 etages kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 105 cm
  • Breedte: 42 cm
  • Diepte: 29 cm

Relaxdays 2x opbergrek bamboe met mand badkamerrek keukenrek 4 etages is een Deels open, deels dichte kast en is inclusief achterwand: Ja.

Jazeker, Relaxdays 2x opbergrek bamboe met mand badkamerrek keukenrek 4 etages is online te bestellen via deze link. Deze webshop biedt tevens de beste prijs.

Bekijk ook andere kasten