Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kasten
  2. Boekenkast open vakkenkast wandkast 130 cm hoog

Boekenkast open vakkenkast wandkast 130 cm hoog

5/5

Op zoek naar meer opslagruimte voor in je woning? Dan is Boekenkast open vakkenkast wandkast 130 cm hoog de perfecte aankoop van jou. Deze kast beschikt namelijk niet alleen over ontzettende praktische functionaliteiten zoals opslag, maar het ziet er bovendien prachtig uit. Door Boekenkast open vakkenkast wandkast 130 cm hoog aan te schaffen, realiseer je dus een stijlvolle meerwaarde voor het interieur van jouw woning. Kom hieronder meer te weten over deze kast.

Specificaties Boekenkast open vakkenkast wandkast 130 cm hoog

Merk

VDD

Kleur

Zwart

Afmetingen

Hoogte: 130 cm, breedte: 50 cm, diepte: 30 cm

Open of dichte kast

Open kast, Met achterwand

Inclusief achterwand

Ja

Type kast

Vakkenkast

Stijl

Scandinavisch & Basic

Type deur

Geen deuren

Inclusief lade

Nee

Omschrijving van Boekenkast open vakkenkast wandkast 130 cm hoog

Deze prachtige zwarte boekenkast is een veelzijdig meubelstuk dat perfect is voor het opbergen en tentoonstellen van allerlei verzamelingen. Met zijn 7 ruime vakken biedt deze wandkast voldoende ruimte voor boeken, CD's, DVD's, LP's en andere waardevolle items. Maar ook andere woonaccessoires kunnen op een stijlvolle manier in deze kast worden geplaatst. De open vakken aan de rechterkant van de kast hebben een hoogte van 40,5 cm, terwijl de vakken aan de linkerkant een hoogte hebben van 30,5 cm. Dit zorgt voor een speelse en asymmetrische uitstraling, waardoor de kast een echte eyecatcher wordt in elke kamer. Of je nu een kantoor, werkkamer, slaapkamer of woonkamer wilt opfleuren, deze opbergkast past overal perfect bij. Deze boekenkast wordt geleverd in delen, maar maak je geen zorgen! Een duidelijke montagehandleiding en alle benodigde montagematerialen zijn inbegrepen. De afmetingen van het product zijn 130 cm hoog, 50 cm breed en 30 cm diep. De elegante zwarte kleur zorgt ervoor dat deze kast moeiteloos past bij elk interieur. Haal vandaag nog deze prachtige boekenkast in huis en geef je favoriete items de aandacht die ze verdienen!

Veelgestelde vragen over Boekenkast open vakkenkast wandkast 130 cm hoog

Boekenkast open vakkenkast wandkast 130 cm hoog is ontworpen in Scandinavisch & Basic stijl en is Zwart van kleur.

Boekenkast open vakkenkast wandkast 130 cm hoog is een Vakkenkast kast met een Geen deuren en inclusief lade: Nee.

Boekenkast open vakkenkast wandkast 130 cm hoog kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 130 cm
  • Breedte: 50 cm
  • Diepte: 30 cm

Boekenkast open vakkenkast wandkast 130 cm hoog is een Open kast, Met achterwand en is inclusief achterwand: Ja.

Jazeker, Boekenkast open vakkenkast wandkast 130 cm hoog is online te bestellen via deze link. Deze webshop biedt tevens de beste prijs.

Bekijk ook andere kasten