Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kasten
  2. Riviera Maison Buffetkast Stanford Cabinet

Riviera Maison Buffetkast Stanford Cabinet

5/5

Op zoek naar meer opslagruimte voor in je woning? Dan is Riviera Maison Buffetkast Stanford Cabinet de perfecte aankoop van jou. Deze kast beschikt namelijk niet alleen over ontzettende praktische functionaliteiten zoals opslag, maar het ziet er bovendien prachtig uit. Door Riviera Maison Buffetkast Stanford Cabinet aan te schaffen, realiseer je dus een stijlvolle meerwaarde voor het interieur van jouw woning. Kom hieronder meer te weten over deze kast.

Specificaties Riviera Maison Buffetkast Stanford Cabinet

Merk

Riviera Maison

Kleur

Zwart

Afmetingen

Hoogte: 232 cm, breedte: 102 cm, diepte: 212 cm

Open of dichte kast

Dichte kast

Inclusief achterwand

Ja

Type kast

Buffetkast

Stijl

Landelijk

Type deur

Openslaande deuren

Inclusief lade

Nee

Omschrijving van Riviera Maison Buffetkast Stanford Cabinet

De Riviera Maison Buffetkast Stanford Cabinet is een prachtige toevoeging aan de Stanford-meubelserie. Met zijn elegante design en hoogte is deze kast zeker een eyecatcher in jouw interieur. De kast bestaat uit twee delen. Het onderste deel is voorzien van twee donker houten deuren met een uniek horizontaal streep-reliëf. Achter deze gesloten deuren kun je allerlei spullen opbergen, waardoor je jouw woonkamer netjes en georganiseerd kunt houden. Het bovenste deel van de kast is voorzien van glazen schuifdeuren. Dit biedt de mogelijkheid om niet alleen spullen op te bergen, maar ook om items tentoon te stellen. Denk bijvoorbeeld aan je favoriete servies, decoratieve stukken of boeken. Hierdoor kun je jouw persoonlijke stijl en smaak laten zien aan iedereen die je bezoekt. Met de Riviera Maison Buffetkast Stanford Cabinet creëer je niet alleen extra opbergruimte, maar ook een stijlvolle en sfeervolle ambiance in je interieur. De hoogwaardige materialen en het vakmanschap zorgen ervoor dat deze kast een duurzame investering is waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Veelgestelde vragen over Riviera Maison Buffetkast Stanford Cabinet

Riviera Maison Buffetkast Stanford Cabinet is ontworpen in Landelijk stijl en is Zwart van kleur.

Riviera Maison Buffetkast Stanford Cabinet is een Buffetkast kast met een Openslaande deuren en inclusief lade: Nee.

Riviera Maison Buffetkast Stanford Cabinet kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 232 cm
  • Breedte: 102 cm
  • Diepte: 212 cm

Riviera Maison Buffetkast Stanford Cabinet is een Dichte kast en is inclusief achterwand: Ja.

Jazeker, Riviera Maison Buffetkast Stanford Cabinet is online te bestellen via deze link. Deze webshop biedt tevens de beste prijs.

Bekijk ook andere kasten