Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kasten
  2. ZHPK bio ethanol sfeerhaard dressoir met open haard hoogglans niet elektrisch brandt op bio ethanol

ZHPK bio ethanol sfeerhaard dressoir met open haard hoogglans niet elektrisch brandt op bio ethanol

5/5

Op zoek naar meer opslagruimte voor in je woning? Dan is ZHPK bio ethanol sfeerhaard dressoir met open haard hoogglans niet elektrisch brandt op bio ethanol de perfecte aankoop van jou. Deze kast beschikt namelijk niet alleen over ontzettende praktische functionaliteiten zoals opslag, maar het ziet er bovendien prachtig uit. Door ZHPK bio ethanol sfeerhaard dressoir met open haard hoogglans niet elektrisch brandt op bio ethanol aan te schaffen, realiseer je dus een stijlvolle meerwaarde voor het interieur van jouw woning. Kom hieronder meer te weten over deze kast.

Specificaties ZHPK bio ethanol sfeerhaard dressoir met open haard hoogglans niet elektrisch brandt op bio ethanol

Merk

ZHPK

Kleur

Zwart

Afmetingen

Hoogte: 40 cm, breedte: 160 cm, diepte: 40 cm

Open of dichte kast

Dichte kast

Inclusief achterwand

Ja

Type kast

Dressoir

Stijl

Landelijk

Type deur

Openslaande deuren

Inclusief lade

Nee

Omschrijving van ZHPK bio ethanol sfeerhaard dressoir met open haard hoogglans niet elektrisch brandt op bio ethanol

Het ZHPK bio-ethanol sfeerhaard dressoir met open haard is een unieke toevoeging aan je woonkamer. Dit hangende dressoir combineert modern design met een gezellige sfeer, waardoor het de perfecte keuze is voor iedereen die een stijlvolle en comfortabele omgeving wil creëren. Het dressoir is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals MDF of modern metaal en heeft een strak en minimalistisch ontwerp dat naadloos aansluit bij verschillende interieurstijlen, van eigentijds tot industrieel. De bio-ethanol sfeerhaard is het pronkstuk van dit meubelstuk. Met bio-ethanol als brandstof biedt de haard een milieuvriendelijk en rookvrij alternatief voor traditionele haarden. De elegante vlammen dansen sierlijk en creëren een serene en rustgevende sfeer. Het aansteken en doven van de haard is eenvoudig en gemakkelijk. Daarnaast biedt het dressoir voldoende opbergruimte om al je gameconsoles en afstandsbedieningen netjes op te bergen. De gesloten kastjes zorgen voor een georganiseerde en opgeruimde uitstraling. Om het geheel nog praktischer te maken, zijn er kabeldoorvoeren en andere handige functies ingebouwd om ervoor te zorgen dat je draden en kabels netjes uit het zicht blijven. Met dit ZHPK bio-ethanol sfeerhaard dressoir met open haard haal je niet alleen een functioneel meubelstuk in huis, maar ook een.

Veelgestelde vragen over ZHPK bio ethanol sfeerhaard dressoir met open haard hoogglans niet elektrisch brandt op bio ethanol

ZHPK bio ethanol sfeerhaard dressoir met open haard hoogglans niet elektrisch brandt op bio ethanol is ontworpen in Landelijk stijl en is Zwart van kleur.

ZHPK bio ethanol sfeerhaard dressoir met open haard hoogglans niet elektrisch brandt op bio ethanol is een Dressoir kast met een Openslaande deuren en inclusief lade: Nee.

ZHPK bio ethanol sfeerhaard dressoir met open haard hoogglans niet elektrisch brandt op bio ethanol kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 40 cm
  • Breedte: 160 cm
  • Diepte: 40 cm

ZHPK bio ethanol sfeerhaard dressoir met open haard hoogglans niet elektrisch brandt op bio ethanol is een Dichte kast en is inclusief achterwand: Ja.

Jazeker, ZHPK bio ethanol sfeerhaard dressoir met open haard hoogglans niet elektrisch brandt op bio ethanol is online te bestellen via deze link. Deze webshop biedt tevens de beste prijs.

Bekijk ook andere kasten