Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kasten
  2. Pro-meubels Dressoir Detroit mat 138cm Kast

Pro-meubels Dressoir Detroit mat 138cm Kast

5/5

Op zoek naar meer opslagruimte voor in je woning? Dan is Pro-meubels Dressoir Detroit mat 138cm Kast de perfecte aankoop van jou. Deze kast beschikt namelijk niet alleen over ontzettende praktische functionaliteiten zoals opslag, maar het ziet er bovendien prachtig uit. Door Pro-meubels Dressoir Detroit mat 138cm Kast aan te schaffen, realiseer je dus een stijlvolle meerwaarde voor het interieur van jouw woning. Kom hieronder meer te weten over deze kast.

Specificaties Pro-meubels Dressoir Detroit mat 138cm Kast

Merk

Pro-meubels

Kleur

Wit

Afmetingen

Hoogte: 75 cm, breedte: 138 cm, diepte: 35 cm

Open of dichte kast

Dichte kast

Inclusief achterwand

Ja

Type kast

Dressoir

Stijl

Industrieel

Type deur

Kleppen

Inclusief lade

Ja

Omschrijving van Pro-meubels Dressoir Detroit mat 138cm Kast

Het Pro-meubels Dressoir Detroit mat 138cm Kast is de perfecte toevoeging aan jouw interieur. Met zijn strakke en moderne uitstraling past dit dressoir in elke woonkamer, slaapkamer of hal. Het biedt niet alleen een stijlvolle oplossing voor het opbergen van al je spullen, maar ook voldoende ruimte om je favoriete decoratieve items tentoon te stellen. Dit dressoir heeft een praktische indeling met 3 lades en 2 deuren. Elke deur heeft een handige plank achter zich, waardoor je gemakkelijk je spullen kunt organiseren en opbergen. Of het nu gaat om kleding, boeken, servies of andere persoonlijke bezittingen, je kunt alles netjes en geordend houden met dit dressoir. Het dressoir is gemaakt van hoogwaardig en stevig spaanplaat van 18 mm dikte. Dit zorgt niet alleen voor duurzaamheid en stabiliteit, maar ook voor een lange levensduur van het product. Het dressoir wordt professioneel verpakt geleverd, inclusief alle montageaccessoires en een duidelijke handleiding voor zelfmontage. Met dit dressoir haal je niet alleen een functioneel meubelstuk in huis, maar ook een prachtig stukje design dat jouw interieur naar een hoger niveau tilt.

Veelgestelde vragen over Pro-meubels Dressoir Detroit mat 138cm Kast

Pro-meubels Dressoir Detroit mat 138cm Kast is ontworpen in Industrieel stijl en is Wit van kleur.

Pro-meubels Dressoir Detroit mat 138cm Kast is een Dressoir kast met een Kleppen en inclusief lade: Ja.

Pro-meubels Dressoir Detroit mat 138cm Kast kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 75 cm
  • Breedte: 138 cm
  • Diepte: 35 cm

Pro-meubels Dressoir Detroit mat 138cm Kast is een Dichte kast en is inclusief achterwand: Ja.

Jazeker, Pro-meubels Dressoir Detroit mat 138cm Kast is online te bestellen via deze link. Deze webshop biedt tevens de beste prijs.

Bekijk ook andere kasten