Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kasten
  2. Hoppa! Planchet, boekenkast met 5 niveaus, staand rek van gehard glas, opslagplank, gewelfd, metalen structuur, voor

Hoppa! Planchet, boekenkast met 5 niveaus, staand rek van gehard glas, opslagplank, gewelfd, metalen structuur, voor

5/5

Op zoek naar meer opslagruimte voor in je woning? Dan is Hoppa! Planchet, boekenkast met 5 niveaus, staand rek van gehard glas, opslagplank, gewelfd, metalen structuur, voor de perfecte aankoop van jou. Deze kast beschikt namelijk niet alleen over ontzettende praktische functionaliteiten zoals opslag, maar het ziet er bovendien prachtig uit. Door Hoppa! Planchet, boekenkast met 5 niveaus, staand rek van gehard glas, opslagplank, gewelfd, metalen structuur, voor aan te schaffen, realiseer je dus een stijlvolle meerwaarde voor het interieur van jouw woning. Kom hieronder meer te weten over deze kast.

Specificaties Hoppa! Planchet, boekenkast met 5 niveaus, staand rek van gehard glas, opslagplank, gewelfd, metalen structuur, voor

Merk

Hoppa!

Kleur

goud

Afmetingen

Hoogte: 183 cm, breedte: 30 cm, diepte: 80 cm

Open of dichte kast

Open kast

Inclusief achterwand

Nee

Type kast

Boekenkast

Stijl

Design

Type deur

Geen deuren

Inclusief lade

Nee

Omschrijving van Hoppa! Planchet, boekenkast met 5 niveaus, staand rek van gehard glas, opslagplank, gewelfd, metalen structuur, voor

Beschrijving van het product: "Hoppa! Planchet, boekenkast met 5 niveaus, staand rek van gehard glas, opslagplank, gewelfd, metalen structuur, voor. Specificaties: - Kleur: Goud - Materiaal: gehard glas, staal - Afmetingen: 83 x 30,2 x 183,5 cm (L x B x H) - Gewicht: 24,4 kg - Max. statische belasting per niveau: 10 kg Met trots presenteren wij de Hoppa! Planchet, een prachtige boekenkast met 5 niveaus die perfect is voor het organiseren en opbergen van al je favoriete boeken en decoratieve items. Deze boekenkast is gemaakt van hoogwaardig gehard glas en een stevige metalen structuur, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Met een afmeting van 83 x 30,2 x 183,5 cm biedt deze boekenkast voldoende ruimte om al je boeken, tijdschriften en andere items netjes georganiseerd te houden. De gewelfde vorm van de planken voegt een speels en uniek element toe aan het ontwerp, waardoor deze boekenkast een echte eyecatcher wordt in elke kamer. Met een maximaal statisch draagvermogen van 10 kg per niveau hoef je je geen zorgen te maken dat deze boekenkast je favoriete items niet kan dragen. Daarnaast wordt de Hoppa! Planchet geleverd met een accessoirepakket en.

Veelgestelde vragen over Hoppa! Planchet, boekenkast met 5 niveaus, staand rek van gehard glas, opslagplank, gewelfd, metalen structuur, voor

Hoppa! Planchet, boekenkast met 5 niveaus, staand rek van gehard glas, opslagplank, gewelfd, metalen structuur, voor is ontworpen in Design stijl en is goud van kleur.

Hoppa! Planchet, boekenkast met 5 niveaus, staand rek van gehard glas, opslagplank, gewelfd, metalen structuur, voor is een Boekenkast kast met een Geen deuren en inclusief lade: Nee.

Hoppa! Planchet, boekenkast met 5 niveaus, staand rek van gehard glas, opslagplank, gewelfd, metalen structuur, voor kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 183 cm
  • Breedte: 30 cm
  • Diepte: 80 cm

Hoppa! Planchet, boekenkast met 5 niveaus, staand rek van gehard glas, opslagplank, gewelfd, metalen structuur, voor is een Open kast en is inclusief achterwand: Nee.

Jazeker, Hoppa! Planchet, boekenkast met 5 niveaus, staand rek van gehard glas, opslagplank, gewelfd, metalen structuur, voor is online te bestellen via deze link. Deze webshop biedt tevens de beste prijs.

Bekijk ook andere kasten