Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kasten
  2. Ladekast met 2 deuren en 3 lades Moderne consoletafel Hoogglans Opbergkast verstelbare plank voor woonkamer slaapkamer

Ladekast met 2 deuren en 3 lades Moderne consoletafel Hoogglans Opbergkast verstelbare plank voor woonkamer slaapkamer

5/5

Op zoek naar meer opslagruimte voor in je woning? Dan is Ladekast met 2 deuren en 3 lades Moderne consoletafel Hoogglans Opbergkast verstelbare plank voor woonkamer slaapkamer de perfecte aankoop van jou. Deze kast beschikt namelijk niet alleen over ontzettende praktische functionaliteiten zoals opslag, maar het ziet er bovendien prachtig uit. Door Ladekast met 2 deuren en 3 lades Moderne consoletafel Hoogglans Opbergkast verstelbare plank voor woonkamer slaapkamer aan te schaffen, realiseer je dus een stijlvolle meerwaarde voor het interieur van jouw woning. Kom hieronder meer te weten over deze kast.

Specificaties Ladekast met 2 deuren en 3 lades Moderne consoletafel Hoogglans Opbergkast verstelbare plank voor woonkamer slaapkamer

Merk

YJZQ

Kleur

Blauw

Afmetingen

Hoogte: 82 cm, breedte: 120 cm, diepte: 40 cm

Open of dichte kast

Dichte kast

Inclusief achterwand

Nee

Type kast

Buffetkast

Stijl

Design

Type deur

Openslaande deuren

Inclusief lade

Nee

Omschrijving van Ladekast met 2 deuren en 3 lades Moderne consoletafel Hoogglans Opbergkast verstelbare plank voor woonkamer slaapkamer

Deze ladekast met 2 deuren en 3 lades is een ware blikvanger in elke woonkamer of slaapkamer. Het moderne design in combinatie met het hoogglans afwerking zorgt voor een stijlvolle uitstraling. De kast is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is voorzien van verstelbare planken, waardoor je de opbergruimte naar eigen wens kunt indelen. Wat deze kast echt bijzonder maakt, is het unieke bovenblad met een visschubbenpatroon. Het marineblauwe visschubbenpatroon in combinatie met de elegante champagnekleurige metalen poten geeft de kast een luxueuze uitstraling. Dit maakt de kast niet alleen functioneel, maar ook een ware eyecatcher in je interieur. Naast het prachtige design biedt deze ladekast ook voldoende opbergruimte. De 2 deuren en 3 lades zorgen ervoor dat je al je spullen netjes kunt opbergen. Of je nu kleding, boeken of andere persoonlijke bezittingen wilt opbergen, deze kast biedt voldoende ruimte. Bovendien kun je de planken naar eigen wens verstellen, zodat je de kast kunt aanpassen aan jouw specifieke behoeften. Kortom, deze ladekast met 2 deuren en 3 lades is niet alleen functioneel, maar ook een waar pronkstuk in je interieur. Met het unieke bovenblad met visschubbenpatroon en de verstelbare planken is deze kast een perfecte aanwinst voor.

Veelgestelde vragen over Ladekast met 2 deuren en 3 lades Moderne consoletafel Hoogglans Opbergkast verstelbare plank voor woonkamer slaapkamer

Ladekast met 2 deuren en 3 lades Moderne consoletafel Hoogglans Opbergkast verstelbare plank voor woonkamer slaapkamer is ontworpen in Design stijl en is Blauw van kleur.

Ladekast met 2 deuren en 3 lades Moderne consoletafel Hoogglans Opbergkast verstelbare plank voor woonkamer slaapkamer is een Buffetkast kast met een Openslaande deuren en inclusief lade: Nee.

Ladekast met 2 deuren en 3 lades Moderne consoletafel Hoogglans Opbergkast verstelbare plank voor woonkamer slaapkamer kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 82 cm
  • Breedte: 120 cm
  • Diepte: 40 cm

Ladekast met 2 deuren en 3 lades Moderne consoletafel Hoogglans Opbergkast verstelbare plank voor woonkamer slaapkamer is een Dichte kast en is inclusief achterwand: Nee.

Jazeker, Ladekast met 2 deuren en 3 lades Moderne consoletafel Hoogglans Opbergkast verstelbare plank voor woonkamer slaapkamer is online te bestellen via deze link. Deze webshop biedt tevens de beste prijs.

Bekijk ook andere kasten