Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kasten
  2. Lowander 3x4 vakkenkast 'Verona' 111x148 cm Kledingkast kunststof Organizer

Lowander 3x4 vakkenkast 'Verona' 111x148 cm Kledingkast kunststof Organizer

5/5

Op zoek naar meer opslagruimte voor in je woning? Dan is Lowander 3x4 vakkenkast 'Verona' 111x148 cm Kledingkast kunststof Organizer de perfecte aankoop van jou. Deze kast beschikt namelijk niet alleen over ontzettende praktische functionaliteiten zoals opslag, maar het ziet er bovendien prachtig uit. Door Lowander 3x4 vakkenkast 'Verona' 111x148 cm Kledingkast kunststof Organizer aan te schaffen, realiseer je dus een stijlvolle meerwaarde voor het interieur van jouw woning. Kom hieronder meer te weten over deze kast.

Specificaties Lowander 3x4 vakkenkast 'Verona' 111x148 cm Kledingkast kunststof Organizer

Merk

Lowander

Kleur

Zwart

Afmetingen

Hoogte: 148 cm, breedte: 111 cm, diepte: 37 cm

Open of dichte kast

Deels open, deels dichte kast, Met achterwand

Inclusief achterwand

Ja

Type kast

Vakkenkast

Stijl

Design

Type deur

Openslaande deuren

Inclusief lade

Nee

Omschrijving van Lowander 3x4 vakkenkast 'Verona' 111x148 cm Kledingkast kunststof Organizer

Heeft u snel een kledingkast nodig voor al uw kleding en schoenen? Dan is de Lowander vakkenkast 'Verona' de perfecte oplossing voor u. Met deze ruime kast met afsluitbare legplanken kunt u al uw kleding netjes opbergen. De kast is gemaakt van kunststof panelen van 35x35 cm, die u eenvoudig zelf kunt monteren zonder gereedschap. Plaats uw kleding in een van de compartimenten en sluit de kast af. Deze stijlvolle zwarte kast is niet alleen geschikt als kledingkast, maar kan ook gebruikt worden als kamerverdeler om twee ruimtes in uw huis van elkaar te scheiden. De Lowander vakkenkast 'Verona' is niet alleen praktisch, maar ook zeer veelzijdig. U kunt deze kast zowel thuis als op reis gebruiken. Dankzij het handige ontwerp kunt u de kast eenvoudig demonteren en weer in elkaar zetten, waardoor hij gemakkelijk vervoerd kan worden. Zo heeft u altijd uw eigen kledingkast bij de hand, waar u ook bent. Daarnaast kunt u deze kast ook gebruiken als roomdivider om een open ruimte op te delen in twee aparte gebieden. Op deze manier creëert u meer privacy en kunt u optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte in uw huis. Met de Lowander vakkenkast 'Verona' bent u verzekerd van een praktische en stijlvolle opbergoplossing voor al uw kleding en schoenen.

Veelgestelde vragen over Lowander 3x4 vakkenkast 'Verona' 111x148 cm Kledingkast kunststof Organizer

Lowander 3x4 vakkenkast 'Verona' 111x148 cm Kledingkast kunststof Organizer is ontworpen in Design stijl en is Zwart van kleur.

Lowander 3x4 vakkenkast 'Verona' 111x148 cm Kledingkast kunststof Organizer is een Vakkenkast kast met een Openslaande deuren en inclusief lade: Nee.

Lowander 3x4 vakkenkast 'Verona' 111x148 cm Kledingkast kunststof Organizer kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 148 cm
  • Breedte: 111 cm
  • Diepte: 37 cm

Lowander 3x4 vakkenkast 'Verona' 111x148 cm Kledingkast kunststof Organizer is een Deels open, deels dichte kast, Met achterwand en is inclusief achterwand: Ja.

Jazeker, Lowander 3x4 vakkenkast 'Verona' 111x148 cm Kledingkast kunststof Organizer is online te bestellen via deze link. Deze webshop biedt tevens de beste prijs.

Bekijk ook andere kasten