Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kasten
  2. Vitrinekast staande hangende wandvitrine schuifdeuren 75 x 55 x 14 cm

Vitrinekast staande hangende wandvitrine schuifdeuren 75 x 55 x 14 cm

5/5

Op zoek naar meer opslagruimte voor in je woning? Dan is Vitrinekast staande hangende wandvitrine schuifdeuren 75 x 55 x 14 cm de perfecte aankoop van jou. Deze kast beschikt namelijk niet alleen over ontzettende praktische functionaliteiten zoals opslag, maar het ziet er bovendien prachtig uit. Door Vitrinekast staande hangende wandvitrine schuifdeuren 75 x 55 x 14 cm aan te schaffen, realiseer je dus een stijlvolle meerwaarde voor het interieur van jouw woning. Kom hieronder meer te weten over deze kast.

Specificaties Vitrinekast staande hangende wandvitrine schuifdeuren 75 x 55 x 14 cm

Merk

VDD

Kleur

Wit

Afmetingen

Hoogte: 55 cm, breedte: 75 cm, diepte: 14 cm

Open of dichte kast

Dichte kast

Inclusief achterwand

Ja

Type kast

Vitrinekast

Stijl

Scandinavisch & Basic

Type deur

Schuifdeur

Inclusief lade

Nee

Omschrijving van Vitrinekast staande hangende wandvitrine schuifdeuren 75 x 55 x 14 cm

Deze staande of hangende wandvitrinekast is een perfecte toevoeging aan uw interieur. Met zijn witte kleur past hij moeiteloos bij elke stijl. U kunt ervoor kiezen om de vitrinekast aan de muur te hangen of gewoon op de grond te plaatsen. Dit veelzijdige meubelstuk is ideaal voor het opbergen en tentoonstellen van uw waardevolle verzamelingen of andere kostbare voorwerpen. De vitrinekast heeft vier transparante glasplanken van ongeveer 10 cm diep. Als u meer ruimte nodig heeft voor het plaatsen van hogere items, kunt u eenvoudig één of meerdere glasplanken verwijderen. De achterwand van de kast is stabiel en heeft twee glazen schuifdeuren. Zowel de schuifdeuren als de legplankjes zijn gemaakt van ESG-veiligheidsglas, waardoor ze duurzaam en stevig zijn. Deze vitrinekast is niet alleen praktisch, maar ook een echte blikvanger in uw woonkamer, kantoor of winkel. Het beschermt uw collectie tegen stof en vuil, terwijl u toch gemakkelijk toegang heeft tot uw items. Met de eenvoudige wandmontage kunt u de vitrinekast gemakkelijk aan de muur hangen of gewoon op de grond plaatsen. De totale afmetingen van de kast zijn 75 cm breed, 55 cm hoog en 13-14 cm diep. De glasplanken hebben een breedte van 75 cm en een diepte van 10-11 cm. Kortom,.

Veelgestelde vragen over Vitrinekast staande hangende wandvitrine schuifdeuren 75 x 55 x 14 cm

Vitrinekast staande hangende wandvitrine schuifdeuren 75 x 55 x 14 cm is ontworpen in Scandinavisch & Basic stijl en is Wit van kleur.

Vitrinekast staande hangende wandvitrine schuifdeuren 75 x 55 x 14 cm is een Vitrinekast kast met een Schuifdeur en inclusief lade: Nee.

Vitrinekast staande hangende wandvitrine schuifdeuren 75 x 55 x 14 cm kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 55 cm
  • Breedte: 75 cm
  • Diepte: 14 cm

Vitrinekast staande hangende wandvitrine schuifdeuren 75 x 55 x 14 cm is een Dichte kast en is inclusief achterwand: Ja.

Jazeker, Vitrinekast staande hangende wandvitrine schuifdeuren 75 x 55 x 14 cm is online te bestellen via deze link. Deze webshop biedt tevens de beste prijs.

Bekijk ook andere kasten