Search
Close this search box.
  1. kasten
  2. Wandkast dressoir industrieel vintage Stoer design boekenkast opbergkast metaal hout

Wandkast dressoir industrieel vintage Stoer design boekenkast opbergkast metaal hout

5/5

Op zoek naar meer opslagruimte voor in je woning? Dan is Wandkast dressoir industrieel vintage Stoer design boekenkast opbergkast metaal hout de perfecte aankoop van jou. Deze kast beschikt namelijk niet alleen over ontzettende praktische functionaliteiten zoals opslag, maar het ziet er bovendien prachtig uit. Door Wandkast dressoir industrieel vintage Stoer design boekenkast opbergkast metaal hout aan te schaffen, realiseer je dus een stijlvolle meerwaarde voor het interieur van jouw woning. Kom hieronder meer te weten over deze kast.

Specificaties Wandkast dressoir industrieel vintage Stoer design boekenkast opbergkast metaal hout

Merk

VDD Industrial Vintage Design

Kleur

Bruin

Afmetingen

Hoogte: 78 cm, breedte: 71 cm, diepte: 31 cm

Open of dichte kast

Deels open, deels dichte kast

Inclusief achterwand

Ja

Type kast

Dressoir

Stijl

Retro & Vintage

Type deur

Openslaande deuren

Inclusief lade

Nee

Omschrijving van Wandkast dressoir industrieel vintage Stoer design boekenkast opbergkast metaal hout

Deze prachtige wandkast dressoir is niet alleen functioneel, maar ook stevig en heeft een stoer industrieel design met een vintage uitstraling. De kast heeft een mooie bruine kleur die perfect past bij een vintage inrichting. De bovenste opbergplank van de kast heeft een afmeting van 70 cm x 30 cm en daaronder bevindt zich een open opbergvak. Hier kun je bijvoorbeeld je favoriete boeken of decoratieve voorwerpen neerzetten. Onderin de kast is een afgesloten opbergruimte met een legplank, die wordt beschermd door twee openslaande deuren. Dit is ideaal voor het opbergen van items die je liever niet in het zicht hebt liggen. Deze industrieel vintage wandkast is zeer veelzijdig en past perfect in elke kamer van je huis, zoals de slaapkamer, woonkamer, eetkamer, kantoor of ontvangstruimte. De afmetingen van de kast zijn 71 cm breed, 78 cm hoog en 31 cm diep, waardoor hij niet te veel ruimte inneemt. Bij de levering ontvang je een duidelijke montage instructie en alle benodigde montage materialen, zodat je de kast eenvoudig zelf kunt monteren.

Veelgestelde vragen over Wandkast dressoir industrieel vintage Stoer design boekenkast opbergkast metaal hout

Wandkast dressoir industrieel vintage Stoer design boekenkast opbergkast metaal hout is ontworpen in Retro & Vintage stijl en is Bruin van kleur.

Wandkast dressoir industrieel vintage Stoer design boekenkast opbergkast metaal hout is een Dressoir kast met een Openslaande deuren en inclusief lade: Nee.

Wandkast dressoir industrieel vintage Stoer design boekenkast opbergkast metaal hout kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 78 cm
  • Breedte: 71 cm
  • Diepte: 31 cm

Wandkast dressoir industrieel vintage Stoer design boekenkast opbergkast metaal hout is een Deels open, deels dichte kast en is inclusief achterwand: Ja.

Jazeker, Wandkast dressoir industrieel vintage Stoer design boekenkast opbergkast metaal hout is online te bestellen via deze link. Deze webshop biedt tevens de beste prijs.

Bekijk ook andere kasten