Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kasten
  2. Vasagle Vintage Boekenkast 8 Planken Boomvormig Industriële boekenplank Industrieel Boekenrek

Vasagle Vintage Boekenkast 8 Planken Boomvormig Industriële boekenplank Industrieel Boekenrek

5/5

Op zoek naar meer opslagruimte voor in je woning? Dan is Vasagle Vintage Boekenkast 8 Planken Boomvormig Industriële boekenplank Industrieel Boekenrek de perfecte aankoop van jou. Deze kast beschikt namelijk niet alleen over ontzettende praktische functionaliteiten zoals opslag, maar het ziet er bovendien prachtig uit. Door Vasagle Vintage Boekenkast 8 Planken Boomvormig Industriële boekenplank Industrieel Boekenrek aan te schaffen, realiseer je dus een stijlvolle meerwaarde voor het interieur van jouw woning. Kom hieronder meer te weten over deze kast.

Specificaties Vasagle Vintage Boekenkast 8 Planken Boomvormig Industriële boekenplank Industrieel Boekenrek

Merk

Merkloos

Kleur

Bruin

Afmetingen

Hoogte: 141.50 cm, breedte: 25 cm, diepte: 22 cm

Open of dichte kast

Open kast, Met achterwand

Inclusief achterwand

Ja

Type kast

Boekenkast

Stijl

Industrieel

Type deur

Geen deuren

Inclusief lade

Nee

Omschrijving van Vasagle Vintage Boekenkast 8 Planken Boomvormig Industriële boekenplank Industrieel Boekenrek

De Vasagle Vintage Boekenkast 8 Planken is de perfecte oplossing voor iedere boekenliefhebber die behoefte heeft aan een stijlvolle en functionele opbergoplossing. Met zijn boomvormige ontwerp en industriële uitstraling is deze boekenkast niet alleen een praktische toevoeging aan uw interieur, maar ook een echte eyecatcher. Met maar liefst 8 ruime planken biedt deze boekenkast voldoende ruimte voor al uw mooiste boeken, tijdschriften en andere waardevolle bezittingen. Of u nu een verzamelaar bent van klassiekers, romans of encyclopedieën, deze boekenkast biedt altijd voldoende opbergruimte om uw collectie te tonen en te organiseren. Dankzij het hoogwaardige materiaal en de stevige constructie is de Vasagle Vintage Boekenkast niet alleen duurzaam, maar ook eenvoudig te monteren. De industriële uitstraling wordt versterkt door de metalen poten en het vintage houten oppervlak, waardoor deze boekenkast perfect past bij zowel moderne als klassieke interieurstijlen. Breng een vleugje vintage charme in uw huis met deze prachtige boomvormige boekenkast!

Veelgestelde vragen over Vasagle Vintage Boekenkast 8 Planken Boomvormig Industriële boekenplank Industrieel Boekenrek

Vasagle Vintage Boekenkast 8 Planken Boomvormig Industriële boekenplank Industrieel Boekenrek is ontworpen in Industrieel stijl en is Bruin van kleur.

Vasagle Vintage Boekenkast 8 Planken Boomvormig Industriële boekenplank Industrieel Boekenrek is een Boekenkast kast met een Geen deuren en inclusief lade: Nee.

Vasagle Vintage Boekenkast 8 Planken Boomvormig Industriële boekenplank Industrieel Boekenrek kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 141.50 cm
  • Breedte: 25 cm
  • Diepte: 22 cm

Vasagle Vintage Boekenkast 8 Planken Boomvormig Industriële boekenplank Industrieel Boekenrek is een Open kast, Met achterwand en is inclusief achterwand: Ja.

Jazeker, Vasagle Vintage Boekenkast 8 Planken Boomvormig Industriële boekenplank Industrieel Boekenrek is online te bestellen via deze link. Deze webshop biedt tevens de beste prijs.

Bekijk ook andere kasten