Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kasten
  2. WOOOD Teun Opbergkast Grenen Diepzwart 188x44x35

WOOOD Teun Opbergkast Grenen Diepzwart 188x44x35

5/5

Op zoek naar meer opslagruimte voor in je woning? Dan is WOOOD Teun Opbergkast Grenen Diepzwart 188x44x35 de perfecte aankoop van jou. Deze kast beschikt namelijk niet alleen over ontzettende praktische functionaliteiten zoals opslag, maar het ziet er bovendien prachtig uit. Door WOOOD Teun Opbergkast Grenen Diepzwart 188x44x35 aan te schaffen, realiseer je dus een stijlvolle meerwaarde voor het interieur van jouw woning. Kom hieronder meer te weten over deze kast.

Specificaties WOOOD Teun Opbergkast Grenen Diepzwart 188x44x35

Merk

WOOOD

Kleur

Zwart

Afmetingen

Hoogte: 188 cm, breedte: 44 cm, diepte: 188 cm

Open of dichte kast

Inclusief achterwand

Ja

Type kast

Buffetkast

Stijl

Industrieel

Type deur

Geen deuren

Inclusief lade

Nee

Omschrijving van WOOOD Teun Opbergkast Grenen Diepzwart 188x44x35

De WOOOD Teun Opbergkast is een prachtig en functioneel meubelstuk dat zeker een statement zal maken in jouw interieur. Met zijn diepzwarte kleur en robuuste grenenhouten constructie straalt deze kast stijl en kwaliteit uit. Met afmetingen van 188 cm hoog, 44 cm breed en 35 cm diep biedt deze opbergkast voldoende ruimte om al jouw spullen georganiseerd op te bergen. De WOOOD Teun Opbergkast is niet alleen een lust voor het oog, maar ook erg praktisch. Met zijn vier ruime legplanken biedt deze kast volop opbergruimte voor boeken, servies, decoratieve items of zelfs kleding. Door zijn compacte formaat past hij gemakkelijk in elke kamer, of het nu de woonkamer, slaapkamer of studeerkamer is. Dankzij het gebruik van hoogwaardig grenenhout is deze opbergkast duurzaam en stevig. De diepzwarte kleur geeft een moderne en eigentijdse uitstraling aan het geheel. Daarnaast is de kast eenvoudig te monteren en wordt deze geleverd met een duidelijke montagehandleiding. Kortom, de WOOOD Teun Opbergkast is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en praktische oplossing voor het opbergen van spullen.

Veelgestelde vragen over WOOOD Teun Opbergkast Grenen Diepzwart 188x44x35

WOOOD Teun Opbergkast Grenen Diepzwart 188x44x35 is ontworpen in Industrieel stijl en is Zwart van kleur.

WOOOD Teun Opbergkast Grenen Diepzwart 188x44x35 is een Buffetkast kast met een Geen deuren en inclusief lade: Nee.

WOOOD Teun Opbergkast Grenen Diepzwart 188x44x35 kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 188 cm
  • Breedte: 44 cm
  • Diepte: 188 cm

WOOOD Teun Opbergkast Grenen Diepzwart 188x44x35 is een en is inclusief achterwand: Ja.

Jazeker, WOOOD Teun Opbergkast Grenen Diepzwart 188x44x35 is online te bestellen via deze link. Deze webshop biedt tevens de beste prijs.

Bekijk ook andere kasten