Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kasten
  2. MIRA Home Industriële Opbergkast Dressoir 2 Deuren 2 Lades - 70x30x80 cm

MIRA Home Industriële Opbergkast Dressoir 2 Deuren 2 Lades - 70x30x80 cm

5/5

Op zoek naar meer opslagruimte voor in je woning? Dan is MIRA Home Industriële Opbergkast Dressoir 2 Deuren 2 Lades - 70x30x80 cm de perfecte aankoop van jou. Deze kast beschikt namelijk niet alleen over ontzettende praktische functionaliteiten zoals opslag, maar het ziet er bovendien prachtig uit. Door MIRA Home Industriële Opbergkast Dressoir 2 Deuren 2 Lades - 70x30x80 cm aan te schaffen, realiseer je dus een stijlvolle meerwaarde voor het interieur van jouw woning. Kom hieronder meer te weten over deze kast.

Specificaties MIRA Home Industriële Opbergkast Dressoir 2 Deuren 2 Lades - 70x30x80 cm

Merk

MAZAZU

Kleur

Bruin

Afmetingen

Hoogte: 80 cm, breedte: 70 cm, diepte: 30 cm

Open of dichte kast

Dichte kast

Inclusief achterwand

Ja

Type kast

Dressoir

Stijl

Retro & Vintage

Type deur

Openslaande deuren

Inclusief lade

Ja

Omschrijving van MIRA Home Industriële Opbergkast Dressoir 2 Deuren 2 Lades - 70x30x80 cm

Onze MIRA Home Industriële Opbergkast Dressoir is een perfecte toevoeging aan jouw interieur. Met zijn stoere en industriële uitstraling voegt het een vleugje karakter toe aan elke kamer. Deze opbergkast is ontworpen met oog voor zowel functionaliteit als esthetiek. Met twee deuren en twee lades biedt dit dressoir voldoende opbergruimte voor al jouw spullen. Of het nu gaat om kleding, boeken of decoratieve items, deze opbergkast houdt alles netjes georganiseerd. Het compacte formaat van 70x30x80 cm maakt het dressoir perfect geschikt voor kleine ruimtes, zoals een slaapkamer, woonkamer of studeerkamer. Het dressoir is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is duurzaam gebouwd. Hierdoor kan het jarenlang meegaan en blijft het zijn kwaliteit behouden. Bovendien is het dressoir eenvoudig te monteren en wordt het geleverd met duidelijke instructies. Transformeer jouw interieur met de MIRA Home Industriële Opbergkast Dressoir en geniet van een stijlvol en georganiseerd huis.

Veelgestelde vragen over MIRA Home Industriële Opbergkast Dressoir 2 Deuren 2 Lades - 70x30x80 cm

MIRA Home Industriële Opbergkast Dressoir 2 Deuren 2 Lades - 70x30x80 cm is ontworpen in Retro & Vintage stijl en is Bruin van kleur.

MIRA Home Industriële Opbergkast Dressoir 2 Deuren 2 Lades - 70x30x80 cm is een Dressoir kast met een Openslaande deuren en inclusief lade: Ja.

MIRA Home Industriële Opbergkast Dressoir 2 Deuren 2 Lades - 70x30x80 cm kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 80 cm
  • Breedte: 70 cm
  • Diepte: 30 cm

MIRA Home Industriële Opbergkast Dressoir 2 Deuren 2 Lades - 70x30x80 cm is een Dichte kast en is inclusief achterwand: Ja.

Jazeker, MIRA Home Industriële Opbergkast Dressoir 2 Deuren 2 Lades - 70x30x80 cm is online te bestellen via deze link. Deze webshop biedt tevens de beste prijs.

Bekijk ook andere kasten