Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kasten
  2. Sissy-Boy metalen vitrinekastje

Sissy-Boy metalen vitrinekastje

5/5

Op zoek naar meer opslagruimte voor in je woning? Dan is Sissy-Boy metalen vitrinekastje de perfecte aankoop van jou. Deze kast beschikt namelijk niet alleen over ontzettende praktische functionaliteiten zoals opslag, maar het ziet er bovendien prachtig uit. Door Sissy-Boy metalen vitrinekastje aan te schaffen, realiseer je dus een stijlvolle meerwaarde voor het interieur van jouw woning. Kom hieronder meer te weten over deze kast.

Specificaties Sissy-Boy metalen vitrinekastje

Merk

Sissy Boy

Kleur

Zwart

Afmetingen

Hoogte: 14 cm, breedte: 26 cm, diepte: 18 cm

Open of dichte kast

Inclusief achterwand

Type kast

Vitrinekast

Stijl

Type deur

Geen deuren

Inclusief lade

Nee

Omschrijving van Sissy-Boy metalen vitrinekastje

Dit prachtige metalen vitrinekastje van Sissy-Boy is perfect om al je kostbaarheden tentoon te stellen. Met zijn elegante design en compacte formaat is het kastje een ware eyecatcher in elk interieur. Of je nu je favoriete sieraden, kleine verzameling of andere dierbare items wilt laten zien, dit vitrinekastje biedt de ideale plek. Met afmetingen van 26x13.5x18 cm is dit kastje zowel praktisch als stijlvol. Het strakke zwarte kleur geeft het kastje een moderne uitstraling, waardoor het moeiteloos past bij elke interieurstijl. Het metalen materiaal zorgt voor duurzaamheid en een stevige constructie, zodat je er jarenlang van kunt genieten. Het vitrinekastje is voorzien van een glazen deur, waardoor je jouw pronkstukken kunt bewonderen zonder ze aan stof of beschadigingen bloot te stellen. Bovendien is het kastje gemakkelijk te openen en sluiten dankzij het handige slotje. Creëer een persoonlijke mini-tentoonstelling in je huis met dit prachtige metalen vitrinekastje van Sissy-Boy!

Veelgestelde vragen over Sissy-Boy metalen vitrinekastje

Sissy-Boy metalen vitrinekastje is ontworpen in stijl en is Zwart van kleur.

Sissy-Boy metalen vitrinekastje is een Vitrinekast kast met een Geen deuren en inclusief lade: Nee.

Sissy-Boy metalen vitrinekastje kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 14 cm
  • Breedte: 26 cm
  • Diepte: 18 cm

Sissy-Boy metalen vitrinekastje is een en is inclusief achterwand: .

Jazeker, Sissy-Boy metalen vitrinekastje is online te bestellen via deze link. Deze webshop biedt tevens de beste prijs.

Bekijk ook andere kasten