Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kasten
  2. Keukenrek voor borden, bestek en magnetron 84 x 40 x 160 CM Keuken organizers Keukenrek staand Aanrecht organiser

Keukenrek voor borden, bestek en magnetron 84 x 40 x 160 CM Keuken organizers Keukenrek staand Aanrecht organiser

5/5

Op zoek naar meer opslagruimte voor in je woning? Dan is Keukenrek voor borden, bestek en magnetron 84 x 40 x 160 CM Keuken organizers Keukenrek staand Aanrecht organiser de perfecte aankoop van jou. Deze kast beschikt namelijk niet alleen over ontzettende praktische functionaliteiten zoals opslag, maar het ziet er bovendien prachtig uit. Door Keukenrek voor borden, bestek en magnetron 84 x 40 x 160 CM Keuken organizers Keukenrek staand Aanrecht organiser aan te schaffen, realiseer je dus een stijlvolle meerwaarde voor het interieur van jouw woning. Kom hieronder meer te weten over deze kast.

Specificaties Keukenrek voor borden, bestek en magnetron 84 x 40 x 160 CM Keuken organizers Keukenrek staand Aanrecht organiser

Merk

Merkloos

Kleur

Bruin

Afmetingen

Hoogte: 160 cm, breedte: 84 cm, diepte: 40 cm

Open of dichte kast

Dichte kast

Inclusief achterwand

Nee

Type kast

Buffetkast

Stijl

Industrieel

Type deur

Geen deuren

Inclusief lade

Nee

Omschrijving van Keukenrek voor borden, bestek en magnetron 84 x 40 x 160 CM Keuken organizers Keukenrek staand Aanrecht organiser

Dit bakkersrek, met een afmeting van 84 x 40 x 160 cm, is de ideale oplossing voor keukens met beperkte kastruimte en werkbladruimte. Het is ontworpen om jouw keuken optimaal te organiseren en te voorzien van voldoende opbergruimte. Het rek is uitbreidbaar, waardoor het zich aanpast aan jouw specifieke behoeften en de beschikbare ruimte in jouw keuken maximaliseert. Met dit keukenrek blijven al jouw keukenbenodigdheden binnen handbereik. Of je nu koffiezetapparaten, airfryers, mixers, koekenpannen of andere keukenapparatuur wilt opbergen, dit rek biedt voldoende ruimte om alles georganiseerd te houden. Het is een veelzijdige helper die ervoor zorgt dat jouw keuken netjes en opgeruimd blijft, zonder dat je concessies hoeft te doen aan functionaliteit. Het keukenrek is staand en kan gemakkelijk op het aanrecht geplaatst worden. Dankzij het stevige ontwerp is het rek stabiel en duurzaam, waardoor het jarenlang meegaat. Daarnaast heeft het rek een stijlvolle uitstraling die perfect past bij elke keukeninrichting. Kortom, dit keukenrek is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een slimme en praktische oplossing om de keukenruimte optimaal te benutten.

Veelgestelde vragen over Keukenrek voor borden, bestek en magnetron 84 x 40 x 160 CM Keuken organizers Keukenrek staand Aanrecht organiser

Keukenrek voor borden, bestek en magnetron 84 x 40 x 160 CM Keuken organizers Keukenrek staand Aanrecht organiser is ontworpen in Industrieel stijl en is Bruin van kleur.

Keukenrek voor borden, bestek en magnetron 84 x 40 x 160 CM Keuken organizers Keukenrek staand Aanrecht organiser is een Buffetkast kast met een Geen deuren en inclusief lade: Nee.

Keukenrek voor borden, bestek en magnetron 84 x 40 x 160 CM Keuken organizers Keukenrek staand Aanrecht organiser kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 160 cm
  • Breedte: 84 cm
  • Diepte: 40 cm

Keukenrek voor borden, bestek en magnetron 84 x 40 x 160 CM Keuken organizers Keukenrek staand Aanrecht organiser is een Dichte kast en is inclusief achterwand: Nee.

Jazeker, Keukenrek voor borden, bestek en magnetron 84 x 40 x 160 CM Keuken organizers Keukenrek staand Aanrecht organiser is online te bestellen via deze link. Deze webshop biedt tevens de beste prijs.

Bekijk ook andere kasten