Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kasten
  2. AZ Home Dressoir Bruno 160 cm Kast Commode Woonkamer Slaapkamer

AZ Home Dressoir Bruno 160 cm Kast Commode Woonkamer Slaapkamer

5/5

Op zoek naar meer opslagruimte voor in je woning? Dan is AZ Home Dressoir Bruno 160 cm Kast Commode Woonkamer Slaapkamer de perfecte aankoop van jou. Deze kast beschikt namelijk niet alleen over ontzettende praktische functionaliteiten zoals opslag, maar het ziet er bovendien prachtig uit. Door AZ Home Dressoir Bruno 160 cm Kast Commode Woonkamer Slaapkamer aan te schaffen, realiseer je dus een stijlvolle meerwaarde voor het interieur van jouw woning. Kom hieronder meer te weten over deze kast.

Specificaties AZ Home Dressoir Bruno 160 cm Kast Commode Woonkamer Slaapkamer

Merk

AZ-Home

Kleur

Zwart

Afmetingen

Hoogte: 75 cm, breedte: 160 cm, diepte: 40 cm

Open of dichte kast

Dichte kast

Inclusief achterwand

Ja

Type kast

Dressoir

Stijl

Design

Type deur

Kleppen

Inclusief lade

Ja

Omschrijving van AZ Home Dressoir Bruno 160 cm Kast Commode Woonkamer Slaapkamer

Het AZ Home Dressoir Bruno 160 cm Kast Commode Woonkamer Slaapkamer is een prachtig meubelstuk dat een vleugje stijl en moderniteit toevoegt aan elke ruimte. Met zijn zwarte kleur en matte afwerking straalt dit dressoir luxe en elegantie uit. Het is gemaakt van stevig spaanplaat met een plaatdikte van 16 mm, waardoor het duurzaam en stabiel is. Dit dressoir heeft een breedte van 160 cm, een diepte van 40 cm en een hoogte van 75 cm, waardoor het voldoende opbergruimte biedt voor al je spullen. Het heeft twee deuren en drie lades met kogelgeleiders, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je benodigdheden. De lades hebben een diepte van 33,4 cm, een hoogte van 9 cm en een breedte van 52,6 cm, waardoor je voldoende ruimte hebt om je spullen georganiseerd te houden. Een uniek kenmerk van dit dressoir is dat het greeploos is, waardoor het een strak en minimalistisch uiterlijk heeft. Het wordt geleverd in twee verpakkingen en is eenvoudig te monteren met de meegeleverde instructies. Of je het nu in de woonkamer of slaapkamer plaatst, het AZ Home Dressoir Bruno 160 cm Kast Commode Woonkamer Slaapkamer voegt een vleugje stijl en functionaliteit toe aan elke ruimte.

Veelgestelde vragen over AZ Home Dressoir Bruno 160 cm Kast Commode Woonkamer Slaapkamer

AZ Home Dressoir Bruno 160 cm Kast Commode Woonkamer Slaapkamer is ontworpen in Design stijl en is Zwart van kleur.

AZ Home Dressoir Bruno 160 cm Kast Commode Woonkamer Slaapkamer is een Dressoir kast met een Kleppen en inclusief lade: Ja.

AZ Home Dressoir Bruno 160 cm Kast Commode Woonkamer Slaapkamer kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 75 cm
  • Breedte: 160 cm
  • Diepte: 40 cm

AZ Home Dressoir Bruno 160 cm Kast Commode Woonkamer Slaapkamer is een Dichte kast en is inclusief achterwand: Ja.

Jazeker, AZ Home Dressoir Bruno 160 cm Kast Commode Woonkamer Slaapkamer is online te bestellen via deze link. Deze webshop biedt tevens de beste prijs.

Bekijk ook andere kasten