Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kasten
  2. Hoppa! Commode, kast, 7 stoffen laden met handgrepen, metalen frame, industrieel design, vintage

Hoppa! Commode, kast, 7 stoffen laden met handgrepen, metalen frame, industrieel design, vintage

5/5

Op zoek naar meer opslagruimte voor in je woning? Dan is Hoppa! Commode, kast, 7 stoffen laden met handgrepen, metalen frame, industrieel design, vintage de perfecte aankoop van jou. Deze kast beschikt namelijk niet alleen over ontzettende praktische functionaliteiten zoals opslag, maar het ziet er bovendien prachtig uit. Door Hoppa! Commode, kast, 7 stoffen laden met handgrepen, metalen frame, industrieel design, vintage aan te schaffen, realiseer je dus een stijlvolle meerwaarde voor het interieur van jouw woning. Kom hieronder meer te weten over deze kast.

Specificaties Hoppa! Commode, kast, 7 stoffen laden met handgrepen, metalen frame, industrieel design, vintage

Merk

Hoppa!

Kleur

Bruin

Afmetingen

Hoogte: 85 cm, breedte: 28.50 cm, diepte: 98 cm

Open of dichte kast

Deels open, deels dichte kast

Inclusief achterwand

Ja

Type kast

Ladekast

Stijl

Retro & Vintage

Type deur

Schuifdeur

Inclusief lade

Ja

Omschrijving van Hoppa! Commode, kast, 7 stoffen laden met handgrepen, metalen frame, industrieel design, vintage

De Hoppa! commode is een uniek meubelstuk dat perfect past in de industriële stijl die momenteel zo populair is. Het zwarte metalen frame gecombineerd met rustieke MDF panelen en zwarte handgrepen geven deze kast een stoere uitstraling. Het is een echte eyecatcher in elke kamer. Deze ladekast heeft niet alleen een prachtig design, maar is ook zeer praktisch. Dankzij de handgrepen van metaal kun je de kast gemakkelijk verplaatsen naar de gang of de woonkamer. Daarnaast hebben de lades opstaande randen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je foto's of decoraties eraf vallen. De Hoppa! commode is voorzien van 3 kleine en 4 grote lades, waarin je verschillende soorten kleding kunt opbergen. De handgrepen maken het openen en sluiten van de lades kinderspel. Bovendien zijn de laden slijtvast dankzij de bodempanelen van Oxford-stof, zijpanelen van vliesstof en MDF-front. Dit zorgt voor een lange levensduur van de kast, zodat je er nog vele jaren van kunt genieten. Bij de Hoppa! commode ontvang je niet alleen de ladekast met 7 lades, maar ook duidelijke instructies en een pakket accessoires voor eenvoudige montage. Zo kun je snel aan de slag om je spullen op te bergen en je kamer stijlvol in te richten.

Veelgestelde vragen over Hoppa! Commode, kast, 7 stoffen laden met handgrepen, metalen frame, industrieel design, vintage

Hoppa! Commode, kast, 7 stoffen laden met handgrepen, metalen frame, industrieel design, vintage is ontworpen in Retro & Vintage stijl en is Bruin van kleur.

Hoppa! Commode, kast, 7 stoffen laden met handgrepen, metalen frame, industrieel design, vintage is een Ladekast kast met een Schuifdeur en inclusief lade: Ja.

Hoppa! Commode, kast, 7 stoffen laden met handgrepen, metalen frame, industrieel design, vintage kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 85 cm
  • Breedte: 28.50 cm
  • Diepte: 98 cm

Hoppa! Commode, kast, 7 stoffen laden met handgrepen, metalen frame, industrieel design, vintage is een Deels open, deels dichte kast en is inclusief achterwand: Ja.

Jazeker, Hoppa! Commode, kast, 7 stoffen laden met handgrepen, metalen frame, industrieel design, vintage is online te bestellen via deze link. Deze webshop biedt tevens de beste prijs.

Bekijk ook andere kasten