Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kasten
  2. IN.HOMEXL Brent Archiefkast Printerkast Ladeblok Antraciet

IN.HOMEXL Brent Archiefkast Printerkast Ladeblok Antraciet

5/5

Op zoek naar meer opslagruimte voor in je woning? Dan is IN.HOMEXL Brent Archiefkast Printerkast Ladeblok Antraciet de perfecte aankoop van jou. Deze kast beschikt namelijk niet alleen over ontzettende praktische functionaliteiten zoals opslag, maar het ziet er bovendien prachtig uit. Door IN.HOMEXL Brent Archiefkast Printerkast Ladeblok Antraciet aan te schaffen, realiseer je dus een stijlvolle meerwaarde voor het interieur van jouw woning. Kom hieronder meer te weten over deze kast.

Specificaties IN.HOMEXL Brent Archiefkast Printerkast Ladeblok Antraciet

Merk

IN-HOMEXL

Kleur

Grijs

Afmetingen

Hoogte: 105 cm, breedte: 65 cm, diepte: 36 cm

Open of dichte kast

Inclusief achterwand

Type kast

Ladekast

Stijl

Type deur

Inclusief lade

Ja

Omschrijving van IN.HOMEXL Brent Archiefkast Printerkast Ladeblok Antraciet

De IN.HOMEXL Brent Archiefkast Printerkast Ladeblok Antraciet is de perfecte oplossing voor een georganiseerd kantoor. Met zijn stijlvolle en moderne ontwerp voegt deze metalen kast niet alleen functionaliteit toe aan uw werkruimte, maar ook een vleugje elegantie. De archiefkast biedt voldoende ruimte om al uw documenten op te bergen. Met drie legplanken, elk 29 cm hoog, kunt u uw papierwerk netjes sorteren en ordenen. Of het nu gaat om belangrijke contracten, facturen of persoonlijke dossiers, u zult nooit meer hoeven te zoeken naar verloren documenten. Met afmetingen van 65 x 36 x 105,2 cm past deze kast perfect in elke kantooromgeving. De antracietkleurige afwerking geeft het een eigentijdse uitstraling die moeiteloos past bij elk interieur. Bovendien is deze archiefkast voorzien van een handige ladeblok, waardoor u gemakkelijk en snel toegang heeft tot uw printer en andere benodigdheden. Breng orde en stijl in uw kantoor met de IN.HOMEXL Brent Archiefkast Printerkast Ladeblok Antraciet. Of het nu gaat om een klein thuiskantoor of een drukke werkomgeving, dit is de ideale oplossing om uw bureau vrij te houden van stapels documenten en uw werkplek netjes en georganiseerd te houden.

Veelgestelde vragen over IN.HOMEXL Brent Archiefkast Printerkast Ladeblok Antraciet

IN.HOMEXL Brent Archiefkast Printerkast Ladeblok Antraciet is ontworpen in stijl en is Grijs van kleur.

IN.HOMEXL Brent Archiefkast Printerkast Ladeblok Antraciet is een Ladekast kast met een en inclusief lade: Ja.

IN.HOMEXL Brent Archiefkast Printerkast Ladeblok Antraciet kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 105 cm
  • Breedte: 65 cm
  • Diepte: 36 cm

IN.HOMEXL Brent Archiefkast Printerkast Ladeblok Antraciet is een en is inclusief achterwand: .

Jazeker, IN.HOMEXL Brent Archiefkast Printerkast Ladeblok Antraciet is online te bestellen via deze link. Deze webshop biedt tevens de beste prijs.

Bekijk ook andere kasten