Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kasten
  2. Lowander 3x5 vakkenkast 'Roma' 165x111 cm kunststof kledingkast met hangruimte roomdivider afsluitbaar

Lowander 3x5 vakkenkast 'Roma' 165x111 cm kunststof kledingkast met hangruimte roomdivider afsluitbaar

5/5

Op zoek naar meer opslagruimte voor in je woning? Dan is Lowander 3x5 vakkenkast 'Roma' 165x111 cm kunststof kledingkast met hangruimte roomdivider afsluitbaar de perfecte aankoop van jou. Deze kast beschikt namelijk niet alleen over ontzettende praktische functionaliteiten zoals opslag, maar het ziet er bovendien prachtig uit. Door Lowander 3x5 vakkenkast 'Roma' 165x111 cm kunststof kledingkast met hangruimte roomdivider afsluitbaar aan te schaffen, realiseer je dus een stijlvolle meerwaarde voor het interieur van jouw woning. Kom hieronder meer te weten over deze kast.

Specificaties Lowander 3x5 vakkenkast 'Roma' 165x111 cm kunststof kledingkast met hangruimte roomdivider afsluitbaar

Merk

Lowander

Kleur

Zwart

Afmetingen

Hoogte: 165 cm, breedte: 111 cm, diepte: 37 cm

Open of dichte kast

Deels open, deels dichte kast, Met achterwand

Inclusief achterwand

Ja

Type kast

Vakkenkast

Stijl

Design

Type deur

Openslaande deuren

Inclusief lade

Nee

Omschrijving van Lowander 3x5 vakkenkast 'Roma' 165x111 cm kunststof kledingkast met hangruimte roomdivider afsluitbaar

De Lowander 3x5 vakkenkast 'Roma' is de ideale oplossing voor het organiseren van uw kleding en schoenen. Met een indrukwekkende afmeting van 165x111 cm, biedt deze kunststof kledingkast voldoende ruimte om al uw bezittingen netjes op te bergen. De kast heeft maar liefst 3 hangruimtes, waar u uw favoriete kledingstukken kunt ophangen. Daarnaast zijn er legplanken beschikbaar voor het opbergen van gevouwen kleding of andere accessoires. Bovendien is er speciale ruimte gereserveerd voor uw schoenen, zodat u ze gemakkelijk kunt vinden en organiseren. De Lowander vakkenkast 'Roma' is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met zijn moderne design en neutrale kleur past hij perfect in elk interieur. Bovendien is de kast afsluitbaar, waardoor uw waardevolle spullen veilig en beschermd blijven. Of u nu een extra kast nodig heeft in uw slaapkamer, kledingkamer of zelfs in de hal, de Lowander 3x5 vakkenkast 'Roma' is de perfecte keuze. Met zijn praktische indeling en duurzame materialen, biedt deze kast niet alleen voldoende opbergruimte, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. Wacht niet langer en creëer een georganiseerde en elegante ruimte met de Lowander vakkenkast 'Roma'.

Veelgestelde vragen over Lowander 3x5 vakkenkast 'Roma' 165x111 cm kunststof kledingkast met hangruimte roomdivider afsluitbaar

Lowander 3x5 vakkenkast 'Roma' 165x111 cm kunststof kledingkast met hangruimte roomdivider afsluitbaar is ontworpen in Design stijl en is Zwart van kleur.

Lowander 3x5 vakkenkast 'Roma' 165x111 cm kunststof kledingkast met hangruimte roomdivider afsluitbaar is een Vakkenkast kast met een Openslaande deuren en inclusief lade: Nee.

Lowander 3x5 vakkenkast 'Roma' 165x111 cm kunststof kledingkast met hangruimte roomdivider afsluitbaar kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 165 cm
  • Breedte: 111 cm
  • Diepte: 37 cm

Lowander 3x5 vakkenkast 'Roma' 165x111 cm kunststof kledingkast met hangruimte roomdivider afsluitbaar is een Deels open, deels dichte kast, Met achterwand en is inclusief achterwand: Ja.

Jazeker, Lowander 3x5 vakkenkast 'Roma' 165x111 cm kunststof kledingkast met hangruimte roomdivider afsluitbaar is online te bestellen via deze link. Deze webshop biedt tevens de beste prijs.

Bekijk ook andere kasten