Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kasten
  2. Rotho Country Ladesysteem 3x18L Antraciet

Rotho Country Ladesysteem 3x18L Antraciet

5/5

Op zoek naar meer opslagruimte voor in je woning? Dan is Rotho Country Ladesysteem 3x18L Antraciet de perfecte aankoop van jou. Deze kast beschikt namelijk niet alleen over ontzettende praktische functionaliteiten zoals opslag, maar het ziet er bovendien prachtig uit. Door Rotho Country Ladesysteem 3x18L Antraciet aan te schaffen, realiseer je dus een stijlvolle meerwaarde voor het interieur van jouw woning. Kom hieronder meer te weten over deze kast.

Specificaties Rotho Country Ladesysteem 3x18L Antraciet

Merk

Rotho

Kleur

Grijs

Afmetingen

Hoogte: 71.2 cm, breedte: 32.5 cm, diepte: 37.5 cm

Open of dichte kast

Inclusief achterwand

Nee

Type kast

Ladekast

Stijl

Type deur

Geen deuren

Inclusief lade

Ja

Omschrijving van Rotho Country Ladesysteem 3x18L Antraciet

Het Rotho Country Ladesysteem 3x18L Antraciet is een veelzijdige opbergoplossing voor jouw huis. Met een totale inhoud van 3 x 18 liter biedt dit systeem voldoende ruimte om al je spullen netjes georganiseerd te houden. Wat dit ladesysteem echt uniek maakt, is de mogelijkheid om de wieltjes naar wens te gebruiken. Wanneer je de mandjes wilt verplaatsen, kun je eenvoudig de wieltjes eronder plaatsen. Dit maakt het gemakkelijk om de kar moeiteloos door je huis te rollen en je spullen overal mee naartoe te nemen. Maar wat als je de kar liever op één plek wilt houden? Geen probleem! Het Rotho Country Ladesysteem is zo ontworpen dat de wieltjes ook gemakkelijk kunnen worden verwijderd. Hierdoor blijft de kar stevig op zijn plaats staan en wordt hij iets lager, wat handig kan zijn als je de kar onder een tafel of aanrechtblad wilt schuiven. Met zijn elegante antracietkleurige afwerking past dit ladesysteem perfect in elke interieurstijl. Of je het nu gebruikt in de keuken, badkamer, kinderkamer of garage, het Rotho Country Ladesysteem zorgt ervoor dat je altijd alles binnen handbereik hebt en je ruimte netjes en opgeruimd blijft.

Veelgestelde vragen over Rotho Country Ladesysteem 3x18L Antraciet

Rotho Country Ladesysteem 3x18L Antraciet is ontworpen in stijl en is Grijs van kleur.

Rotho Country Ladesysteem 3x18L Antraciet is een Ladekast kast met een Geen deuren en inclusief lade: Ja.

Rotho Country Ladesysteem 3x18L Antraciet kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 71.2 cm
  • Breedte: 32.5 cm
  • Diepte: 37.5 cm

Rotho Country Ladesysteem 3x18L Antraciet is een en is inclusief achterwand: Nee.

Jazeker, Rotho Country Ladesysteem 3x18L Antraciet is online te bestellen via deze link. Deze webshop biedt tevens de beste prijs.

Bekijk ook andere kasten