Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kasten
  2. Tafelvitrine ,,Syringa’’ 300 mm

Tafelvitrine ,,Syringa’’ 300 mm

5/5

Op zoek naar meer opslagruimte voor in je woning? Dan is Tafelvitrine ,,Syringa’’ 300 mm de perfecte aankoop van jou. Deze kast beschikt namelijk niet alleen over ontzettende praktische functionaliteiten zoals opslag, maar het ziet er bovendien prachtig uit. Door Tafelvitrine ,,Syringa’’ 300 mm aan te schaffen, realiseer je dus een stijlvolle meerwaarde voor het interieur van jouw woning. Kom hieronder meer te weten over deze kast.

Specificaties Tafelvitrine ,,Syringa’’ 300 mm

Merk

VKF Renzel

Kleur

Transparant

Afmetingen

Hoogte: 30 cm, breedte: 20 cm, diepte: 20 cm

Open of dichte kast

Dichte kast

Inclusief achterwand

Nee

Type kast

Vitrinekast

Stijl

Type deur

Openslaande deuren

Inclusief lade

Nee

Omschrijving van Tafelvitrine ,,Syringa’’ 300 mm

"Onze tafelvitrine van hoogwaardig acryl, genaamd "Syringa", is ontworpen om jouw kostbare bezittingen te beschermen en te presenteren. Met een compact formaat van 200 mm breed, 300 mm hoog en 200 mm diep, biedt deze vitrine voldoende ruimte met één schap om jouw waardevolle voorwerpen tentoon te stellen. Of het nu gaat om antieke munten, schitterende edelstenen, unieke schatten uit vervlogen tijden of gewoonweg bijzondere verzamelobjecten, onze tafelvitrine creëert de perfecte omgeving om ze te laten schitteren. Daarnaast wordt deze vitrine geleverd met maar liefst 2 sleutels, zodat je met een gerust hart jouw verzameling kunt beschermen tegen ongewenste toegang. Met de tafelvitrine "Syringa" voeg je niet alleen een veilige en elegante manier toe om jouw verzameling te presenteren, maar verhoog je ook de esthetische waarde ervan. Plaats jouw bestelling vandaag nog en ervaar zelf het verschil dat onze tafelvitrine kan maken in het tentoonstellen van jouw waardevolle bezittingen.".

Veelgestelde vragen over Tafelvitrine ,,Syringa’’ 300 mm

Tafelvitrine ,,Syringa’’ 300 mm is ontworpen in stijl en is Transparant van kleur.

Tafelvitrine ,,Syringa’’ 300 mm is een Vitrinekast kast met een Openslaande deuren en inclusief lade: Nee.

Tafelvitrine ,,Syringa’’ 300 mm kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 30 cm
  • Breedte: 20 cm
  • Diepte: 20 cm

Tafelvitrine ,,Syringa’’ 300 mm is een Dichte kast en is inclusief achterwand: Nee.

Jazeker, Tafelvitrine ,,Syringa’’ 300 mm is online te bestellen via deze link. Deze webshop biedt tevens de beste prijs.

Bekijk ook andere kasten