Search
Close this search box.
  1. kasten
  2. Hoppa! boekenkast, vakkenkast industrieel, vitrine voor woonkamer, Boekenrek slaapkamer, kinderkamer en kantoor, 97,5 x

Hoppa! boekenkast, vakkenkast industrieel, vitrine voor woonkamer, Boekenrek slaapkamer, kinderkamer en kantoor, 97,5 x

5/5

Op zoek naar meer opslagruimte voor in je woning? Dan is Hoppa! boekenkast, vakkenkast industrieel, vitrine voor woonkamer, Boekenrek slaapkamer, kinderkamer en kantoor, 97,5 x de perfecte aankoop van jou. Deze kast beschikt namelijk niet alleen over ontzettende praktische functionaliteiten zoals opslag, maar het ziet er bovendien prachtig uit. Door Hoppa! boekenkast, vakkenkast industrieel, vitrine voor woonkamer, Boekenrek slaapkamer, kinderkamer en kantoor, 97,5 x aan te schaffen, realiseer je dus een stijlvolle meerwaarde voor het interieur van jouw woning. Kom hieronder meer te weten over deze kast.

Specificaties Hoppa! boekenkast, vakkenkast industrieel, vitrine voor woonkamer, Boekenrek slaapkamer, kinderkamer en kantoor, 97,5 x

Merk

Hoppa!

Kleur

bruin

Afmetingen

Hoogte: 100 cm, breedte: 97.50 cm, diepte: 30 cm

Open of dichte kast

Open kast

Inclusief achterwand

Nee

Type kast

Boekenkast

Stijl

Industrieel

Type deur

Geen deuren

Inclusief lade

Nee

Omschrijving van Hoppa! boekenkast, vakkenkast industrieel, vitrine voor woonkamer, Boekenrek slaapkamer, kinderkamer en kantoor, 97,5 x

Met de Hoppa! boekenkast voeg je een vleugje industriële charme toe aan elke kamer in je huis. Of het nu in de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer of kantoor is, deze multifunctionele kast is de perfecte oplossing om al je spullen georganiseerd en stijlvol tentoon te stellen. Met afmetingen van 97,5 x ... biedt deze boekenkast voldoende ruimte voor al je favoriete boeken, decoratieve items, foto's en meer. Deze vakkenkast is gemaakt van hoogwaardig hout en metaal, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook een stoere en industriële uitstraling heeft. De planken zijn ontworpen met een open concept, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot al je bezittingen en ze tegelijkertijd mooi kunt presenteren. Daarnaast is de Hoppa! boekenkast eenvoudig te monteren en te verplaatsen, zodat je hem kunt aanpassen aan je veranderende behoeften en ruimte. Of je nu een liefhebber bent van minimalistisch design of juist houdt van een eclectische mix van stijlen, deze vitrinekast zal een eyecatcher zijn in elke ruimte. Creëer een gezellige leeshoek in de woonkamer, een kleurrijke speelhoek in de kinderkamer of een georganiseerde werkplek in je kantoor. Met de Hoppa! boekenkast is alles mogelijk. Kies voor functionaliteit en stijl met deze veelzijdige vakkenkast die een statement zal.

Veelgestelde vragen over Hoppa! boekenkast, vakkenkast industrieel, vitrine voor woonkamer, Boekenrek slaapkamer, kinderkamer en kantoor, 97,5 x

Hoppa! boekenkast, vakkenkast industrieel, vitrine voor woonkamer, Boekenrek slaapkamer, kinderkamer en kantoor, 97,5 x is ontworpen in Industrieel stijl en is bruin van kleur.

Hoppa! boekenkast, vakkenkast industrieel, vitrine voor woonkamer, Boekenrek slaapkamer, kinderkamer en kantoor, 97,5 x is een Boekenkast kast met een Geen deuren en inclusief lade: Nee.

Hoppa! boekenkast, vakkenkast industrieel, vitrine voor woonkamer, Boekenrek slaapkamer, kinderkamer en kantoor, 97,5 x kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 100 cm
  • Breedte: 97.50 cm
  • Diepte: 30 cm

Hoppa! boekenkast, vakkenkast industrieel, vitrine voor woonkamer, Boekenrek slaapkamer, kinderkamer en kantoor, 97,5 x is een Open kast en is inclusief achterwand: Nee.

Jazeker, Hoppa! boekenkast, vakkenkast industrieel, vitrine voor woonkamer, Boekenrek slaapkamer, kinderkamer en kantoor, 97,5 x is online te bestellen via deze link. Deze webshop biedt tevens de beste prijs.

Bekijk ook andere kasten