Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kasten
  2. Meubella Dressoir Dolores Eiken - 154 cm met lades

Meubella Dressoir Dolores Eiken - 154 cm met lades

5/5

Op zoek naar meer opslagruimte voor in je woning? Dan is Meubella Dressoir Dolores Eiken - 154 cm met lades de perfecte aankoop van jou. Deze kast beschikt namelijk niet alleen over ontzettende praktische functionaliteiten zoals opslag, maar het ziet er bovendien prachtig uit. Door Meubella Dressoir Dolores Eiken - 154 cm met lades aan te schaffen, realiseer je dus een stijlvolle meerwaarde voor het interieur van jouw woning. Kom hieronder meer te weten over deze kast.

Specificaties Meubella Dressoir Dolores Eiken - 154 cm met lades

Merk

MEUBELLA

Kleur

Bruin, Zwart

Afmetingen

Hoogte: 77 cm, breedte: 154 cm, diepte: 39 cm

Open of dichte kast

Dichte kast

Inclusief achterwand

Ja

Type kast

Dressoir

Stijl

Industrieel

Type deur

Openslaande deuren

Inclusief lade

Ja

Omschrijving van Meubella Dressoir Dolores Eiken - 154 cm met lades

Het Meubella Dressoir Dolores Eiken - 154 cm met lades is een perfecte toevoeging aan elke moderne interieur. Dit prachtige dressoir heeft een eigentijds ontwerp met een warme eiken kleur en een stijlvolle mat zwarte ombouw. De combinatie van deze materialen geeft het dressoir een unieke uitstraling die direct de aandacht trekt. Dit dressoir is niet alleen een lust voor het oog, maar ook zeer functioneel. Achter de twee deuren bevinden zich maar liefst 4 ruime opbergvakken waarin je al je spullen netjes kunt opbergen. Of het nu gaat om servies, boeken of andere persoonlijke bezittingen, dit dressoir biedt voldoende ruimte om alles georganiseerd te houden. Daarnaast is het dressoir voorzien van drie handige opberglades in het midden, waarin je kleinere items kunt opbergen. Om het geheel af te maken, staat dit dressoir op elegante zwarte pootjes. Deze pootjes geven het dressoir niet alleen een moderne uitstraling, maar zorgen ook voor een stevige en stabiele basis. Met een breedte van 154 cm is dit dressoir de perfecte maat voor elke kamer. Of je het nu in de woonkamer, eetkamer of slaapkamer plaatst, het Meubella Dressoir Dolores Eiken - 154 cm met lades zal zeker een eyecatcher zijn.

Veelgestelde vragen over Meubella Dressoir Dolores Eiken - 154 cm met lades

Meubella Dressoir Dolores Eiken - 154 cm met lades is ontworpen in Industrieel stijl en is Bruin, Zwart van kleur.

Meubella Dressoir Dolores Eiken - 154 cm met lades is een Dressoir kast met een Openslaande deuren en inclusief lade: Ja.

Meubella Dressoir Dolores Eiken - 154 cm met lades kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 77 cm
  • Breedte: 154 cm
  • Diepte: 39 cm

Meubella Dressoir Dolores Eiken - 154 cm met lades is een Dichte kast en is inclusief achterwand: Ja.

Jazeker, Meubella Dressoir Dolores Eiken - 154 cm met lades is online te bestellen via deze link. Deze webshop biedt tevens de beste prijs.

Bekijk ook andere kasten