Search
Close this search box.
  1. kasten
  2. Alice's Garden Opbergkast Camille voor kinderen 6 grijze en blauwe manden

Alice's Garden Opbergkast Camille voor kinderen 6 grijze en blauwe manden

5/5

Op zoek naar meer opslagruimte voor in je woning? Dan is Alice's Garden Opbergkast Camille voor kinderen 6 grijze en blauwe manden de perfecte aankoop van jou. Deze kast beschikt namelijk niet alleen over ontzettende praktische functionaliteiten zoals opslag, maar het ziet er bovendien prachtig uit. Door Alice's Garden Opbergkast Camille voor kinderen 6 grijze en blauwe manden aan te schaffen, realiseer je dus een stijlvolle meerwaarde voor het interieur van jouw woning. Kom hieronder meer te weten over deze kast.

Specificaties Alice's Garden Opbergkast Camille voor kinderen 6 grijze en blauwe manden

Merk

Alice's Garden

Kleur

Blauw

Afmetingen

Hoogte: 70.0 cm, breedte: 76.0 cm, diepte: 29.0 cm

Open of dichte kast

Inclusief achterwand

Type kast

Dressoir

Stijl

Type deur

Openslaande deuren

Inclusief lade

Nee

Omschrijving van Alice's Garden Opbergkast Camille voor kinderen 6 grijze en blauwe manden

Bewaar de spulletjes van uw kind moeiteloos in deze opbergkast voor kleding, boeken of speelgoed. De Alice's Garden Opbergkast Camille is speciaal ontworpen om uw kinderen te helpen met het organiseren van hun persoonlijke bezittingen. Met 6 manden in grijs en blauw voegt deze set een vrolijke toets toe aan elke kamer. De lichte stoffen manden zijn gemakkelijk te hanteren, zelfs voor de kleinste handjes. Deze opbergkast is niet alleen functioneel, maar ook erg praktisch. Hij is speciaal ontworpen op kinderhoogte, zodat uw kinderen gemakkelijk kunnen helpen met opruimen. Het sobere design past perfect in elke kinderkamer of speelkamer en zorgt voor een opgeruimde en georganiseerde omgeving. Met de Alice's Garden Opbergkast Camille kunnen uw kinderen spelenderwijs leren opruimen en hun eigen verantwoordelijkheid nemen voor hun spullen. Geef uw kinderen de mogelijkheid om hun eigen ruimte netjes en geordend te houden met deze praktische en stijlvolle opbergkast.

Veelgestelde vragen over Alice's Garden Opbergkast Camille voor kinderen 6 grijze en blauwe manden

Alice's Garden Opbergkast Camille voor kinderen 6 grijze en blauwe manden is ontworpen in stijl en is Blauw van kleur.

Alice's Garden Opbergkast Camille voor kinderen 6 grijze en blauwe manden is een Dressoir kast met een Openslaande deuren en inclusief lade: Nee.

Alice's Garden Opbergkast Camille voor kinderen 6 grijze en blauwe manden kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 70.0 cm
  • Breedte: 76.0 cm
  • Diepte: 29.0 cm

Alice's Garden Opbergkast Camille voor kinderen 6 grijze en blauwe manden is een en is inclusief achterwand: .

Jazeker, Alice's Garden Opbergkast Camille voor kinderen 6 grijze en blauwe manden is online te bestellen via deze link. Deze webshop biedt tevens de beste prijs.

Bekijk ook andere kasten