Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kasten
  2. Vakkenkast Vakkie 6 open vakken opbergkast boekenkast wandkast

Vakkenkast Vakkie 6 open vakken opbergkast boekenkast wandkast

5/5

Op zoek naar meer opslagruimte voor in je woning? Dan is Vakkenkast Vakkie 6 open vakken opbergkast boekenkast wandkast de perfecte aankoop van jou. Deze kast beschikt namelijk niet alleen over ontzettende praktische functionaliteiten zoals opslag, maar het ziet er bovendien prachtig uit. Door Vakkenkast Vakkie 6 open vakken opbergkast boekenkast wandkast aan te schaffen, realiseer je dus een stijlvolle meerwaarde voor het interieur van jouw woning. Kom hieronder meer te weten over deze kast.

Specificaties Vakkenkast Vakkie 6 open vakken opbergkast boekenkast wandkast

Merk

VDD

Kleur

Zwart

Afmetingen

Hoogte: 97.50 cm, breedte: 65.50 cm, diepte: 33 cm

Open of dichte kast

Open kast, Met achterwand

Inclusief achterwand

Ja

Type kast

Vakkenkast

Stijl

Scandinavisch & Basic

Type deur

Geen deuren

Inclusief lade

Nee

Omschrijving van Vakkenkast Vakkie 6 open vakken opbergkast boekenkast wandkast

De Vakkie 6 open vakkenkast is een veelzijdige en robuuste kast die perfect is voor het organiseren en tentoonstellen van verschillende items, zoals boeken, verzamelingen en andere woonaccessoires. Met zijn zes ruime open vakken biedt deze zwarte wandkast voldoende opbergruimte voor al uw benodigdheden. Bovendien beschikt deze opbergkast over legplanken, waardoor er zes aparte vakken ontstaan. Deze multifunctionele kast kan op verschillende plekken in huis worden gebruikt, zoals in uw kantoor, werkkamer, slaapkamer of woonkamer. Het eenvoudige ontwerp zorgt ervoor dat de kast moeiteloos past bij elke interieurstijl. De Vakkie 6 open vakkenkast wordt geleverd in delen, inclusief een duidelijke montagehandleiding en alle benodigde montagematerialen. Let op: de buitenmaten van deze kast zijn 97,5 cm in hoogte, 65,5 cm in breedte en 33 cm in diepte. De kast is uitgevoerd in een elegante zwarte kleur, wat zorgt voor een tijdloze uitstraling. Kortom, deze Vakkie 6 open vakkenkast biedt u de perfecte oplossing voor het organiseren van uw spullen, terwijl het ook een stijlvolle toevoeging is aan uw interieur.

Veelgestelde vragen over Vakkenkast Vakkie 6 open vakken opbergkast boekenkast wandkast

Vakkenkast Vakkie 6 open vakken opbergkast boekenkast wandkast is ontworpen in Scandinavisch & Basic stijl en is Zwart van kleur.

Vakkenkast Vakkie 6 open vakken opbergkast boekenkast wandkast is een Vakkenkast kast met een Geen deuren en inclusief lade: Nee.

Vakkenkast Vakkie 6 open vakken opbergkast boekenkast wandkast kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 97.50 cm
  • Breedte: 65.50 cm
  • Diepte: 33 cm

Vakkenkast Vakkie 6 open vakken opbergkast boekenkast wandkast is een Open kast, Met achterwand en is inclusief achterwand: Ja.

Jazeker, Vakkenkast Vakkie 6 open vakken opbergkast boekenkast wandkast is online te bestellen via deze link. Deze webshop biedt tevens de beste prijs.

Bekijk ook andere kasten