Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kasten
  2. Curver infinity ladesysteem dots 4x11 L met wielen

Curver infinity ladesysteem dots 4x11 L met wielen

5/5

Op zoek naar meer opslagruimte voor in je woning? Dan is Curver infinity ladesysteem dots 4x11 L met wielen de perfecte aankoop van jou. Deze kast beschikt namelijk niet alleen over ontzettende praktische functionaliteiten zoals opslag, maar het ziet er bovendien prachtig uit. Door Curver infinity ladesysteem dots 4x11 L met wielen aan te schaffen, realiseer je dus een stijlvolle meerwaarde voor het interieur van jouw woning. Kom hieronder meer te weten over deze kast.

Specificaties Curver infinity ladesysteem dots 4x11 L met wielen

Merk

Curver

Kleur

Wit

Afmetingen

Hoogte: 69 cm, breedte: 36 cm, diepte: 30 cm

Open of dichte kast

Deels open, deels dicht

Inclusief achterwand

Nee

Type kast

Ladekast

Stijl

Klassiek

Type deur

Geen deuren

Inclusief lade

Ja

Omschrijving van Curver infinity ladesysteem dots 4x11 L met wielen

Een eenvoudige manier om uw woonaccessoires te organiseren - laat alle kleine dingen eindelijk hun vaste plek vinden! Dit Curver Infinity ladesysteem is de perfecte oplossing voor uw opbergbehoeften. Met vier ruime laden en comfortabele handgrepen, kunt u gemakkelijk al uw spullen opbergen en gemakkelijk terugvinden wanneer u ze nodig heeft. Dit ladesysteem is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met zijn eenvoudige, Scandinavische design past het perfect in elke kamer - of het nu de badkamer, slaapkamer, woonkamer of garderobe is. De plank is grijs van kleur, terwijl de laden wit zijn, waardoor een mooie contrast ontstaat. Met afmetingen van 300x360x690 mm biedt dit ladesysteem voldoende ruimte voor al uw spullen. Of het nu gaat om kleding, boeken, speelgoed of andere kleine voorwerpen, u kunt alles netjes organiseren. Het materiaal is van zeer hoge kwaliteit, waardoor het ladesysteem duurzaam en stevig is. Bovendien is het materiaal gemakkelijk schoon te maken, waardoor het onderhouden van dit ladesysteem een fluitje van een cent is. Het moderne ontwerp en de code van de fabrikant (231556) maken dit ladesysteem een must-have voor elke georganiseerde huishouden.

Veelgestelde vragen over Curver infinity ladesysteem dots 4x11 L met wielen

Curver infinity ladesysteem dots 4x11 L met wielen is ontworpen in Klassiek stijl en is Wit van kleur.

Curver infinity ladesysteem dots 4x11 L met wielen is een Ladekast kast met een Geen deuren en inclusief lade: Ja.

Curver infinity ladesysteem dots 4x11 L met wielen kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 69 cm
  • Breedte: 36 cm
  • Diepte: 30 cm

Curver infinity ladesysteem dots 4x11 L met wielen is een Deels open, deels dicht en is inclusief achterwand: Nee.

Jazeker, Curver infinity ladesysteem dots 4x11 L met wielen is online te bestellen via deze link. Deze webshop biedt tevens de beste prijs.

Bekijk ook andere kasten