Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kasten
  2. CLP Stack Krattenrek Zwaar RVS 75x47x31 cm

CLP Stack Krattenrek Zwaar RVS 75x47x31 cm

5/5

Op zoek naar meer opslagruimte voor in je woning? Dan is CLP Stack Krattenrek Zwaar RVS 75x47x31 cm de perfecte aankoop van jou. Deze kast beschikt namelijk niet alleen over ontzettende praktische functionaliteiten zoals opslag, maar het ziet er bovendien prachtig uit. Door CLP Stack Krattenrek Zwaar RVS 75x47x31 cm aan te schaffen, realiseer je dus een stijlvolle meerwaarde voor het interieur van jouw woning. Kom hieronder meer te weten over deze kast.

Specificaties CLP Stack Krattenrek Zwaar RVS 75x47x31 cm

Merk

Clp

Kleur

zwart

Afmetingen

Hoogte: 75 cm, breedte: 47 cm, diepte: 31 cm

Open of dichte kast

Open kast

Inclusief achterwand

Nee

Type kast

Vakkenkast

Stijl

Design

Type deur

Geen deuren

Inclusief lade

Nee

Omschrijving van CLP Stack Krattenrek Zwaar RVS 75x47x31 cm

De CLP Stack Krattenrek Zwaar RVS 75x47x31 cm is een buitengewoon praktisch en functioneel rek dat tevens een visueel aantrekkelijk element toevoegt aan uw interieur. Het rek is vervaardigd uit hoogwaardig geborsteld roestvrij staal of metaal, en is verkrijgbaar in een elegante chroomlook of een stijlvolle mat zwarte afwerking. Het is de ideale opbergoplossing voor uw kratten, waarbij de stutten onder een slimme hoek zijn geplaatst, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot uw drankjes. Dit indrukwekkende krattenrek kan niet alleen in de kelder schitteren, maar kan ook perfect geïntegreerd worden in de woonkamer. Het is een veelzijdig meubelstuk dat niet alleen praktisch is, maar ook een esthetisch element toevoegt aan uw interieur. Daarnaast biedt het rek keuze uit vier verschillende afmetingen, zodat u kunt kiezen tussen het opbergen van slechts twee kratten of het plaatsen van maar liefst zes kratten. Met het CLP Stack Krattenrek Zwaar RVS 75x47x31 cm heeft u niet alleen een functionele opbergoplossing voor uw kratten, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. Het hoogwaardige materiaal en de verschillende afwerkingsopties zorgen ervoor dat dit rek perfect past bij elke interieurstijl. Wacht niet langer en haal dit prachtige krattenrek in huis om uw ruimte op een georganiseerde en stijlvolle.

Veelgestelde vragen over CLP Stack Krattenrek Zwaar RVS 75x47x31 cm

CLP Stack Krattenrek Zwaar RVS 75x47x31 cm is ontworpen in Design stijl en is zwart van kleur.

CLP Stack Krattenrek Zwaar RVS 75x47x31 cm is een Vakkenkast kast met een Geen deuren en inclusief lade: Nee.

CLP Stack Krattenrek Zwaar RVS 75x47x31 cm kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 75 cm
  • Breedte: 47 cm
  • Diepte: 31 cm

CLP Stack Krattenrek Zwaar RVS 75x47x31 cm is een Open kast en is inclusief achterwand: Nee.

Jazeker, CLP Stack Krattenrek Zwaar RVS 75x47x31 cm is online te bestellen via deze link. Deze webshop biedt tevens de beste prijs.

Bekijk ook andere kasten