Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kasten
  2. Miadomodo Stevige Bruine Vakkenkast met 10 Compartimenten Kast Maat XXL voor Woonkamer Vrijstaand Gemaakt van MDF

Miadomodo Stevige Bruine Vakkenkast met 10 Compartimenten Kast Maat XXL voor Woonkamer Vrijstaand Gemaakt van MDF

5/5

Op zoek naar meer opslagruimte voor in je woning? Dan is Miadomodo Stevige Bruine Vakkenkast met 10 Compartimenten Kast Maat XXL voor Woonkamer Vrijstaand Gemaakt van MDF de perfecte aankoop van jou. Deze kast beschikt namelijk niet alleen over ontzettende praktische functionaliteiten zoals opslag, maar het ziet er bovendien prachtig uit. Door Miadomodo Stevige Bruine Vakkenkast met 10 Compartimenten Kast Maat XXL voor Woonkamer Vrijstaand Gemaakt van MDF aan te schaffen, realiseer je dus een stijlvolle meerwaarde voor het interieur van jouw woning. Kom hieronder meer te weten over deze kast.

Specificaties Miadomodo Stevige Bruine Vakkenkast met 10 Compartimenten Kast Maat XXL voor Woonkamer Vrijstaand Gemaakt van MDF

Merk

Miadomodo

Kleur

Bruin

Afmetingen

Hoogte: 129.50 cm, breedte: 129.50 cm, diepte: 29 cm

Open of dichte kast

Open kast

Inclusief achterwand

Nee

Type kast

Vakkenkast

Stijl

Industrieel

Type deur

Geen deuren

Inclusief lade

Nee

Omschrijving van Miadomodo Stevige Bruine Vakkenkast met 10 Compartimenten Kast Maat XXL voor Woonkamer Vrijstaand Gemaakt van MDF

Geef je woonkamer een make-over met de Miadomodo stevige bruine vakkenkast. Deze indrukwekkende kast is niet alleen praktisch, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. Met zijn XXL-formaat en 10 ruime compartimenten biedt deze kast meer dan genoeg opbergruimte voor al je spullen. Laat je verbeelding de vrije loop en geef je eigen draai aan de gelaagde planken. Versier ze met foto's, bloemen, boeken en andere decoratieve items om een unieke en persoonlijke sfeer te creëren. Deze vakkenkast is gemaakt van hoogwaardig MDF-materiaal, waardoor hij stevig en duurzaam is. Het robuuste ontwerp zorgt ervoor dat de kast vrijstaand kan worden geplaatst, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over stabiliteit. De warme bruine kleur geeft een natuurlijke en gezellige uitstraling aan elke ruimte. Of je nu een moderne of klassieke inrichting hebt, de Miadomodo vakkenkast past perfect bij elke interieurstijl. Laat deze kast het middelpunt van je kamer zijn en geniet van de functionaliteit en schoonheid die hij te bieden heeft.

Veelgestelde vragen over Miadomodo Stevige Bruine Vakkenkast met 10 Compartimenten Kast Maat XXL voor Woonkamer Vrijstaand Gemaakt van MDF

Miadomodo Stevige Bruine Vakkenkast met 10 Compartimenten Kast Maat XXL voor Woonkamer Vrijstaand Gemaakt van MDF is ontworpen in Industrieel stijl en is Bruin van kleur.

Miadomodo Stevige Bruine Vakkenkast met 10 Compartimenten Kast Maat XXL voor Woonkamer Vrijstaand Gemaakt van MDF is een Vakkenkast kast met een Geen deuren en inclusief lade: Nee.

Miadomodo Stevige Bruine Vakkenkast met 10 Compartimenten Kast Maat XXL voor Woonkamer Vrijstaand Gemaakt van MDF kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 129.50 cm
  • Breedte: 129.50 cm
  • Diepte: 29 cm

Miadomodo Stevige Bruine Vakkenkast met 10 Compartimenten Kast Maat XXL voor Woonkamer Vrijstaand Gemaakt van MDF is een Open kast en is inclusief achterwand: Nee.

Jazeker, Miadomodo Stevige Bruine Vakkenkast met 10 Compartimenten Kast Maat XXL voor Woonkamer Vrijstaand Gemaakt van MDF is online te bestellen via deze link. Deze webshop biedt tevens de beste prijs.

Bekijk ook andere kasten