Search
Close this search box.
  1. kasten
  2. Vitrinekastje staande hangende wandvitrine schuifdeuren 95 x 18 x 12 cm

Vitrinekastje staande hangende wandvitrine schuifdeuren 95 x 18 x 12 cm

5/5

Op zoek naar meer opslagruimte voor in je woning? Dan is Vitrinekastje staande hangende wandvitrine schuifdeuren 95 x 18 x 12 cm de perfecte aankoop van jou. Deze kast beschikt namelijk niet alleen over ontzettende praktische functionaliteiten zoals opslag, maar het ziet er bovendien prachtig uit. Door Vitrinekastje staande hangende wandvitrine schuifdeuren 95 x 18 x 12 cm aan te schaffen, realiseer je dus een stijlvolle meerwaarde voor het interieur van jouw woning. Kom hieronder meer te weten over deze kast.

Specificaties Vitrinekastje staande hangende wandvitrine schuifdeuren 95 x 18 x 12 cm

Merk

VDD

Kleur

Zwart

Afmetingen

Hoogte: 18 cm, breedte: 95 cm, diepte: 12 cm

Open of dichte kast

Dichte kast

Inclusief achterwand

Ja

Type kast

Vitrinekast

Stijl

Scandinavisch & Basic

Type deur

Schuifdeur

Inclusief lade

Nee

Omschrijving van Vitrinekastje staande hangende wandvitrine schuifdeuren 95 x 18 x 12 cm

Een prachtig vitrinekastje van 95 cm lang dat zowel aan de muur kan hangen als vrijstaand kan worden gebruikt om uw verzameling of andere voorwerpen op te bergen en te tonen. Dit wandvitrinekastje heeft een stevige achterwand en twee schuifdeuren van ESG-veiligheidsglas. Met eenvoudige wandmontage kan het zowel als hangende wandvitrine of als staande vitrinekast worden gebruikt. Dit model vitrinekast is perfect voor het opbergen en presenteren van verschillende verzamelingen, zoals modelauto's, beeldjes, modeltreinen, kristallen, horloges, schelpen, munten en nog veel meer. Het is ook een prachtige eyecatcher voor in uw woonkamer, kantoor of winkel. De glazen schuifdeuren bieden bescherming tegen vuil en stof, en kunnen gemakkelijk worden geopend en gesloten om uw collectie aan te vullen of snel een item uit de vitrinekast te laten zien. De totale afmetingen van dit vitrinekastje zijn 95 cm breed, 18 cm hoog en 12 cm diep. Het wordt geleverd in delen, inclusief een montagehandleiding en bevestigingsmateriaal, zodat u het gemakkelijk kunt monteren en klaar kunt maken om uw waardevolle collectie te tonen.

Veelgestelde vragen over Vitrinekastje staande hangende wandvitrine schuifdeuren 95 x 18 x 12 cm

Vitrinekastje staande hangende wandvitrine schuifdeuren 95 x 18 x 12 cm is ontworpen in Scandinavisch & Basic stijl en is Zwart van kleur.

Vitrinekastje staande hangende wandvitrine schuifdeuren 95 x 18 x 12 cm is een Vitrinekast kast met een Schuifdeur en inclusief lade: Nee.

Vitrinekastje staande hangende wandvitrine schuifdeuren 95 x 18 x 12 cm kent de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 18 cm
  • Breedte: 95 cm
  • Diepte: 12 cm

Vitrinekastje staande hangende wandvitrine schuifdeuren 95 x 18 x 12 cm is een Dichte kast en is inclusief achterwand: Ja.

Jazeker, Vitrinekastje staande hangende wandvitrine schuifdeuren 95 x 18 x 12 cm is online te bestellen via deze link. Deze webshop biedt tevens de beste prijs.

Bekijk ook andere kasten