Zoek
Sluit dit zoekvak.

Top 10 externe dvd branders - Beste externe dvd brander van 2024 📷

Laatst bijgewerkt: 14 apr. 2024

Heb je de behoefte om een externe dvd brander aan te schaffen, maar weet je niet welk model je moet kiezen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In deze review gaan we de top 10 externe dvd brander producten van 2021 met je doorlopen. Van start gaan we met de 3 externe dvd brander die als beste uit de tests kwamen. Neem de tijd om deze vergelijkingen te lezen en bekijk op welke manier je de beste externe dvd brander van 2021 kunt aanschaffen. Om jou op weg te helpen hebben we ook direct een webshop gezocht waar je het product goedkoop kunt kopen! Ben je benieuwd welke dat is? Lees dan gauw verder voor de top 10 producten van 2021!

Wij hebben onderzoek gedaan naar de beste externe dvd branders die op de markt verkrijgbaar zijn. Uit de vele verschillende externe dvd branders hebben we een top 10externe dvd branders samengesteld. We hopen dat we met deze top 10 de keuze voor jou wat gemakkelijker maken. Je hoeft namelijk nu alleen maar een keuze te maken uit onze top 10. Deze externe dvd branders zijn als beste getest door ons. 

De externe dvd branders vergelijking heeft geresulteerd in deze goede top 10. Ze zijn vergeleken op kwaliteit, het gebruikersgemak, de prijs en de duurzaamheid. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees snel verder voor de complete top 10 van de beste externe dvd branders.

Hoe hebben wij de externe dvd branders vergeleken?

Om een goed advies te kunnen geven hebben wij een testmodus ontwikkelt waardoor jij zeker weet dat je een goede aankoop doet.

18 📦

Producten
getest

9 🔬

Uren onderzoek

38 🚧

Ervaringen

15 🛍️

Webshops
vergeleken

Top 10 beste externe dvd branders test

Op deze pagina vind je de 10 best geteste externe dvd branders voor jou om te bekijken. In onze top 10 vind jij zeker een goede externe dvd branders voor jezelf.

1

Externe DVD Speler Brander DVD/CD Drive voor Laptop Macbook Data Voeding Via USB 3.0 of USB C van Zedar.

4.5
4.5/5

Met de USB 3.0 en USB C aansluitingen is de externe DVD speler eenvoudig aan te sluiten op een laptop of Macbook. De externe DVD speler is voorzien van een stevige verlichte LED lamp die de status van de drive aangeeft. Het product heeft ook een interne voedingsbron waardoor het geen extra voeding nodig heeft. Met de externe DVD speler kun je in een handomdraai je films en muziek afspelen op een laptop. Daarnaast is het een ideaal product om gegevens op te slaan op CD's en DVD's, waardoor je gegevens op een veilige manier kunt bewaren. De externe DVD speler is ook geschikt voor het branden van CD's en DVD's. Het product is compatibel met Windows & Mac OS, waardoor je zonder problemen films, muziek en gegevens kunt afspelen, branden of opslaan. Zedar heeft hiermee de ideale externe DVD speler ontwikkeld voor je laptop of Macbook. Met de stevige verlichte LED lamp en schokbestendigheid is het een product dat je gemakkelijk meeneemt op reis. Bovendien heeft het geen extra voeding nodig en is het compatible met Windows & Mac OS. Daarmee is de externe DVD speler van Zedar het ideale product voor het afspelen, branden en opslaan van gegevens.

2

PuroTech® Externe DVD/CD Speler Brander Optical Drive USB 3.0 Aansluiting Plug Play Laptop Windows, MacOS Linux.

4.5
4.5/5

De PuroTech® Externe DVD/CD Speler Brander Optical Drive USB 3.0 Aansluiting Plug Play Laptop Windows, MacOS Linux is een zeer praktisch apparaat. De drive is zeer plat en heeft een kleine afmeting, waardoor je hem makkelijk mee kunt nemen, waar je ook gaat. Je kunt de drive plug & play aansluiten op je laptop, PC, Mac(book) of Linux machine. De drive is universeel compatibel met vrijwel alle besturingssystemen, waardoor je gemakkelijk CD's en DVD's kunt afspelen en branden. De drive heeft een USB 3.0 aansluiting waardoor de data-overdracht snel en makkelijk verloopt. Het besturingssysteem van de drive is eenvoudig te installeren en de installatie duurt slechts enkele minuten. De drive is zeer stil, waardoor je geconcentreerd kunt werken zonder gestoord te worden door omgevingsgeluiden.

3

Externe dvd speler brander voor laptop Geschikt voor Windows en Mac- Optical drive Usb C.

4.5
4.5/5

Deze externe dvd speler brander van Wadu is de perfecte oplossing om jouw dvd's en cd's af te spelen. De dvd speler sluit je gemakkelijk aan op jouw laptop via een USB-C poort. Daarnaast is de speler compatible met zowel Windows als Mac. Met deze externe dvd speler ben je verzekerd van een optimale prestatie. Je kunt zowel dvd's als cd's afspelen en branden. Ook kun je de externe dvd speler gebruiken om informatie op te slaan. Dankzij de plug-and-play technologie is het installeren van de speler heel gemakkelijk. Je hebt geen extra software of drivers nodig. De externe dvd speler van Wadu is heel stil en energiezuinig. Je laptop gaat dus niet meer oververhit raken als je de dvd speler gebruikt. Daarnaast heeft de externe dvd speler een kleine formaat waardoor je hem gemakkelijk kan meenemen. Geniet van jouw favoriete muziek, films of foto's op jouw laptop met de externe dvd speler van Wadu.

4

Externe DVD Speler en Brander voor Laptop Macbook DVD/CD Met USB 3.0 en USB-C adapter Optische drive Plug Play.

4.5
4.5/5

Deze externe DVD speler en brander heeft een plug and play functie waardoor je hem direct kunt gebruiken zonder software te installeren. Het is een duurzame speler die ondersteuning biedt voor DVD/CD/VCD/DVCD/SVCD/CD-R/CD-RW/DVD-R/DVD-RW/DVD+R/DVD+RW/DVD-RAM en biedt een lees- en schrijfsnelheid van 24x CD-ROM, 8x DVD-ROM. Deze externe DVD speler en brander voor je laptop, PC of Macbook is de perfecte oplossing om al je films, foto’s, muziek en andere bestanden op te slaan. De optische drive is volledig compatibel met alle versies van Windows 10, Linux, macOs en met laptop en PC's. Hij komt met USB C en USB 3.0 adapter waardoor je de speler overal mee kunt koppelen. Bovendien heeft de speler een plug and play functie waardoor je hem direct kunt gebruiken zonder software te installeren. De duurzame speler biedt ondersteuning voor DVD/CD/VCD/DVCD/SVCD/CD-R/CD-RW/DVD-R/DVD-RW/DVD+R/DVD+RW/DVD-RAM en heeft een lees- en schrijfsnelheid van 24x CD-ROM, 8x DVD-ROM. Met deze externe DVD speler en brander kun je alle films, foto’s, muziek en andere bestanden op een veilige en snelle manier opslaan en bekijken.

Nu populair:

5

Achaté Externe CD/DVD Speler en Brander USB 3.0 of USB C Incl. Hoes + Kabel.

4.5
4.5/5

Met de Achaté Externe CD/DVD Speler en Brander USB 3.0 of USB C kun je nog gemakkelijker CD's en DVD's afspelen en branden. De externe CD speler heeft een klein en compact design, waardoor het met gemak in de laptopdoos past, en is afgewerkt met een stijlvolle borstelstructuur. Bovendien heb je de keuze uit een USB 3.0 of USB C kabel voor een razendsnelle installatie. De Achaté Externe CD/DVD Speler en Brander USB 3.0 of USB C is ook compatibel met Windows en MAC apparaten en ondersteunt bijna elk RAM/ROM formaat. Met deze externe CD/DVD speler kun je snel gegevens kopiëren en opslaan op jouw CD's en DVD's. En je hoeft je geen zorgen te maken over de kwaliteit van deze externe CD speler, want daar staat een 100% tevredenheidsgarantie op.

6

LG GP57ES40 externe DVD brander zilver.

4.5
4.5/5

De LG GP57ES40 externe DVD brander is een zilveren externe brander die eenvoudig via USB 2.0 wordt aangesloten. Het is een kleine en lichte brander die je gemakkelijk meeneemt in je laptop of notebook. Met deze DVD brander kun je jouw belangrijke data opslaan op DVD of CD. De brander heeft een hoge lees- en schrijfsnelheid, dus je bent snel klaar met branden. Wat ook handig is, is dat de brander M-DISC ondersteunt. Hiermee kun je jouw data levenslang bewaren, zodat volgende generaties er ook gebruik van kunnen maken. De LG GP57ES40 externe DVD brander is een gebruiksvriendelijk en veelzijdig apparaat dat je gemakkelijk kunt gebruiken voor het opslaan van je data, waardevolle herinneringen, video's en documenten. Met deze brander kun je alles wat je nodig hebt op een eenvoudige manier branden op DVD of CD. Ook is het een handig apparaat om back-up te maken van je bestanden, zodat je deze niet kwijt raakt. Daarnaast is de brander ook een goede investering als je je data levenslang wilt bewaren.

7

Cloxks Externe DVD CD speler en brander Externe CD DVD brander voor laptop USB 3.0 USB C Windows Mac Plug Play.

4.5
4.5/5

De Cloxks externe DVD CD speler en brander is zeer gemakkelijk te gebruiken. U kunt deze aansluiten op uw laptop of pc via een USB-kabel en uw apparaat ermee verbinden. U hoeft geen extra stuurprogramma's te installeren, dus u kunt direct aan de slag. De Cloxks DVD-speler biedt ook plug-and-play voor Mac- en Windows-gebruikers. Het is ook mogelijk om cd's en dvd's te branden met de Cloxks Externe DVD CD speler en brander. U kunt deze gebruiken om muziek, foto's, films, documenten en andere bestanden te branden op cd's en dvd's. Het is mogelijk om cd's en dvd's met een capaciteit van maximaal 8,5 GB te branden. De externe dvd-speler heeft ook een hoge overdrachtssnelheid van 5,0 Gbps. Deze externe dvd-speler van Cloxks is daarom zeer geschikt voor het afspelen en branden van cd's en dvd's met een hoge kwaliteit.

8

Externe DVD CD Speler Externe DVD Brander Externe DVD Speler Geschikt Voor Windows, Linux Mac USB 2.0 NIEUWSTE VERSIE.

4.5
4.5/5

Met de externe DVD-speler kun je films, audio-cd's, software en meer bekijken en afspelen, zonder dat je een externe voeding of stopcontact nodig hebt. De nieuwste versie van de externe DVD-speler is geschikt voor Windows, Linux en Mac. Bediening is eenvoudig en je hebt slechts één USB-aansluiting nodig. De externe DVD-speler is ook een externe DVD-brander. Hij ondersteunt CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD-RW, DVD + R, DVD + RW en Double-Layer DVD. Met de DVD-brander kun je muziek, foto's, video's en meer branden op CD's en DVD's. De brandsoftware is bijgevoegd bij de externe DVD-brander, waardoor het branden van CD's en DVD's eenvoudig en snel gaat.

9

LG GP57EW40 Schijfstation dvd�RW (�R DL) dvdRAM 8x/8x/5x USB 2.0 extern.

4.5
4.5/5

LG GP57EW40 Schijfstation dvd�RW (�R DL) dvdRAM 8x/8x/5x USB 2.0 extern is de perfecte oplossing voor het bewaren van al je belangrijke bestanden. Dankzij de USB 2.0 aansluiting is de dvd brander eenvoudig te verbinden met je pc of laptop en kun je bestanden branden op dvd of cd. Met een hoge lees- en schrijfsnelheid ben je binnen no-time klaar met het branden van je bestanden. Daarnaast ondersteunt de LG GP57EW40 ook M-DISC. Hiermee kun je waardevolle data levenslang bewaren, zodat ook volgende generaties er gebruik van kunnen maken. Met deze externe dvd brander kun je dus op een veilige manier al je bestanden opslaan en back-ups maken, zodat je deze altijd bij de hand hebt en opnieuw kunt gebruiken.

10

RMtrade Externe DVD Speler Voor Laptop en Brander USB 3.0 draagbare dvd speler.

4.5
4.5/5

Met de externe DVD-Speler van RMtrade kunt u op elke laptop of computer DVD's afspelen. De drive heeft een USB 3.0-interface die direct wordt aangesloten op uw laptop of computer. U kunt DVD's afspelen zonder het geïntegreerde DVD-station te gebruiken. U kunt de drive ook gebruiken als brander om DVD's op te branden. De drive heeft een unieke, compacte stijl die gemakkelijk kan worden meegenomen, ideaal voor op reis. De RMtrade Externe DVD Speler heeft een externe stroomadapter, zodat u geen batterijen nodig heeft. Er is ook geen externe voedingsbron nodig, wat betekent dat u de drive overal kunt gebruiken. De drive heeft ook een slimme geïntegreerde warmtebestendigheid die het apparaat koel houdt tijdens het afspelen. De externe DVD-speler heeft ook een stil en energiezuinig ontwerp, waardoor het apparaat niet te veel geluid maakt of energie verbruikt.

Ons slotwoord over deze externe dvd branders

We hebben deze top 10 van de beste externe dvd branders zorgvuldig opgesteld en we hopen dat deze top 10 jou helpt in het maken van een keuze voor jezelf. Met het onderzoeken van de top 10 denken we dat jij een juiste externe dvd brander voor jezelf zult vinden. Lees de specificaties van de 10 externe dvd branders rustig door en baseer jouw keuze op jouw eigen gevoel en de wensen en eisen die jij hebt voor een externe dvd brander.

Conclusie over de top 10 externe dvd branders

Er is veel meer dan alleen prijs te overwegen bij het kiezen van de beste externe dvd brander. Daarom is het belangrijk om ook kritisch te zijn bij het doorlezen van reviews. Kijk goed naar de kwaliteit, gebruiksgemak, ondersteunes capaciteiten en andere factoren - dit kan je helpen het juiste product te kiezen. Het gaat tenslotte om de beste DVD brander die je geld kan kopen! Na het doorlezen van de reviews kun je een weloverwogen keuze maken. We hopen dat onze Top 10 de zoektocht naar de beste externe dvd brander een stuk makkelijker heeft gemaakt. Er zijn veel producten op de markt, dus het is belangrijk dat je zoekt naar een product dat past bij je wensen. Kijk goed naar de kwaliteit, gebruiksgemak en andere factoren - om zo de juiste keuze te maken. Neem de tijd om alle reviews te doorlezen en zo de beste DVD brander te vinden die het beste bij je past!

Veelgestelde vragen over externe dvd branders

Wij verkopen geen externe dvd branders, we schrijven alleen de reviews. Echter weten we zeker dat je na het lezen van onze reviews over externe dvd branders een goede externe dvd brander zult aanschaffen. Daarom hebben we de beste aanbieder geselecteerd voor jou. Als je op de “Beste prijs” knop klikt, wordt je automatisch naar de webshop van de aanbieder gebracht.

Onze lijst met de top 10 beste externe dvd branders is met veel zorg samengesteld. Na veel testen en onderzoeken zijn deze 10 externe dvd branders gekozen. Als je een externe dvd brander uit de top 10 kiest zit je zeker goed.

Voor ons is Externe DVD Speler Brander DVD/CD Drive voor Laptop Macbook Data Voeding Via USB 3.0 of USB C van Zedar. de beste geteste externe dvd brander.

Ons onderzoek naar goede externe dvd branders gebeurd volledig onafhankelijk. Wij laten ons niet sturen door bedrijven die graag hun externe dvd brander in onze top 10 zien. In onze top 10 beste externe dvd branders staan ook daadwerkelijk de 10 beste, op basis van ons eigen onderzoek en onze vergelijking.

Disclaimer: Op deze pagina verwijzen we naar de webwinkel van Bol.com. Als er via de link onderaan de productomschrijving wordt gekocht ontvangen wij hiervoor een kleine commissie.

Gepubliceerd op: 22 jul. 2022

  1. externe dvd brander

Inhoudsopgave